Ειδήσεις Προσφορές Τα games του Xbox Game Pass: Φεβρουάριος 2020

Τα games του Xbox Game Pass: Φεβρουάριος 2020

Tuesday, 18 Feb 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a9/24/99/wolfenstein-youngblood-1-39-1580930423.jpg
 

Τα games του Xbox Game Pass: Φεβρουάριος 2020

Τα Kingdom Hearts 3 και Yakuza 0 θα προστεθούν μέσα στο μήνα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/2/20] Η Microsoft ανακοίνωσε τα games του Xbox Game Pass για PC και Xbox One για τον Φεβρουάριο.

6 Φεβρουαρίου
Final Fantasy XV (PC, Xbox One)
Wolfenstein: Youngblood (PC, Xbox One)

13 Φεβρουαρίου
Death Squared (Xbox One)

Μέσα στο μήνα:
Death's Gambit (PC)

Τα games που φεύγουν από την υπηρεσία
Epic Mickey 2, Jackbox Party Pack 2, Pumped BMX Pro, Rage kai Shadow of the Tomb Raider.

[UPDATE: 18/2/20 - Τα Kingdom Hearts 3 και Yakuza 0 θα προστεθούν μέσα στο μήνα] Το Xbox Game Pass συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις προσθήκες Φεβρουαρίου.

Το Kingdom Hearts 3 αναμένεται να προστεθεί στις 25 Φεβρουαρίου, το οποίο ακολουθεί την ανακοίνωση της κυκλοφορίας ενός bundle της σειράς για το Xbox One. To Yakuza 0 αναμένεται για τις 26 Φεβρουαρίου , ενώ το Ninja Gaiden 2 για τις 20 του ίδιου μήνα. Τα Wasteland Remastered και Theme Hospital έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου. Τέλος, το Jackbox Party Pack 3 θα προστεθεί στην υπηρεσία στις 27 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει mini-games όπως τα Quiplash 2 και διαγωνισμό δημιουργίας T-shirt.

 

 

Από την υπηρεσία θα αφαιρεθούν τα παρακάτω games: Fallout 3, Just Cause 4, Rise of the Tomb Raider, Elder Scrolls 4: Oblivion, Snake Pass, Batman Arkham Asylum και Arkham City.
Οι κάτοχοι του Xbox Game Pass για PC θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Yakuza 0, Wasteland Remastered, Two Point Hospital, Reigns: Game Of Thrones και το Indivisible.

Δείτε τα άλλα δωρεάν games του Xbox Game Pass και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 18/02/2020 18:59
Τρία παιχνίδια που θα προστεθούν είναι "φωτιά" , με το λατρεμένο kingdom hearts να ξεχωρίζει για τα γούστα μου 8)
Notification