Ειδήσεις Προσφορές Το Dying Light δωρεάν στο Steam

Το Dying Light δωρεάν στο Steam

Friday, 21 Feb 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/0a/6f/dying20light20-86-1582289745.jpg
 

Το Dying Light δωρεάν στο Steam

Η δοκιμαστική περίοδος διαρκεί τρεις ημέρες.

 

Με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Dying Light 2, εταιρεία ανάπτυξης Techland αποφάσισε να κάνει ένα party για να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλια της σειράς.

Το Dying Light είναι δωρεάν στο Steam από σήμερα μέχρι την Κυριακή στις 20:00. Υπάρχει επίσης περίοδος έκπτωσης του στα -67% με την τιμή να φτάνει κάτω από τα 16€. Η δωρεάν περίοδος αφορά μόνο την έκδοση στα PC όμως η έκπτωση ισχύει για όλες τις πλατφόρμες.

Το Bundle της 5ης επετείου είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες επίσης και συμπεριλαμβάνει το original game, το Herran Ranger Bundle DLC μαζί με ένα exclusive outfit. Ως μέρος της δωρεάν περιόδου η εταιρεία πρόσθεσε ένα έξτρα mode δυσκολίας, σχεδιασμένο για όσους θέλουν απλά να βιώσουν την εμπειρία της ιστορίας. Το Story Mode level θα έχει λιγότερο δυνατά ζόμπι, μικρότερη ζημιά από πτώσεις, όπως επίσης ενισχυμένο damage παικτών αλλά και απολαβές XP. Θα μπορείτε να επιλέξετε το level “Story Mode” ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα επίπεδα Normal, Hard, Nightmare.

 

Διαβάστε περισσότερα για το επικείμενο Dying Light 2 και συζητήστε για αυτό στο στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification