Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν περίοδος για το Ghost Recon: Breakpoint

Δωρεάν περίοδος για το Ghost Recon: Breakpoint

Monday, 13 Jul 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/75/11/22/GhostReconBreakpoint-Hero500-94-1585140811.jpg
 

Δωρεάν περίοδος για το Ghost Recon: Breakpoint

Νέο δωρεάν διάστημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/3/20] Η Ubisoft ανακοίνωσε μία δωρεάν περίοδο για το Tom Clancy's: Ghost Recon Breakpoint.

Το Tactical Shooter της Γαλλικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για να το παίξετε δωρεάν από αύριο Πέμπτη 26 Μαρτίου, μέχρι και την Δευτέρα 30 Μαρτίου. Επίσης, αν το αποκτήσετε αυτή την περίοδο θα έχετε έκπτωση 70% και η πρόοδός σας θα μεταφερθεί στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Κατεβάστε το από αύριο δωρεάν για PC και για PS4 και Xbox One μέσω PSN και Xbox Live αντίστοιχα.

[UPDATE: 13/7/20 - Νέα δωρεάν περίοδος] Η Ubisoft ανακοίνωσε την προσθήκη των AI Teammates και με αφορμή το γεγονός αυτό θα έχουμε μια νέα δωρεάν περίοδο, η οποία θα ξεκινήσει από τις 16 και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου.

Δείτε περισσότερες προσφορές και συζητήστε για το Ghost Recon: Breakpoint στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification