Ειδήσεις Προσφορές Το Regions Of Ruin δωρεάν στο Steam

Το Regions Of Ruin δωρεάν στο Steam

Sunday, 05 Apr 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/3f/24/regions-of-ruin-84-1586105981.jpg
 

Το Regions Of Ruin δωρεάν στο Steam

Κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας.

Η εταιρεία ανάπτυξης Vox Games ανακοίνωσε ότι το Regions Of Ruin διατίθεται δωρεάν στο Steam μέχρι και τις 7 Απριλίου.

Το Regions Of Ruin είναι ένα 2D Platform RPG με pixel art γραφικά. Το gameplay περιλαμβάνει χτίσιμο πόλης, open world αποστολές, skill tree που εστιάζει στο στυλ με το οποίο μάχεστε, crafting και όλα αυτά καθώς θα πρέπει να σώσετε dwarves και να τους κάνετε recruit.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε το review του Celeste, ενός επίσης εξαιρετικού indie με pixel art γραφικά και συζητήστε για το Regions Of Ruin στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification