Ειδήσεις Προσφορές Τα Quake 1, 2 και 3 δωρεάν αν δείτε την QuakeCon

Τα Quake 1, 2 και 3 δωρεάν αν δείτε την QuakeCon

Wednesday, 12 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/f5/30/quake-1-96-1596271319.jpg
 

Τα Quake 1, 2 και 3 δωρεάν αν δείτε την QuakeCon

Το Quake 2 δωρεάν για τρεις ημέρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/8/20] Το κλασικό FPS Quake θα δοθεί δωρεάν από την idSoftware σε όσους παρακολουθήσουν την φετινή QuakeCon.

Θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τις 7 Αυγούστου, αν συντονιστείτε στο livestream της Bethesda και δείτε το event της. Το Quake θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στον Bethesda launcher. Επίσης, αν οι δωρεές στην QuakeCon φτάσουν τα 10.000 δολάρια, τότε θα λάβετε δωρεάν και το Quake 2.

Η QuakeCon διεξάγεται το διάστημα 7-9 Αυγούστου. Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμά της και το livestream link με τις ακριβείς ώρες.

[UPDATE: 12/8/20 - Το Quake 2 δωρεάν] Μετά το πρώτο Quake, το οποίο δόθηκε δωρεάν κατά την διάρκεια της QuakeCon, τώρα και το Quake II δίνεται δωρεάν για τρεις ημέρες. 

Κατεβάστε τον Bethesda Launcher και κατεβάστε το από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες. Επίσης, την Δευτέρα το Quake III θα δοθεί και αυτό δωρεάν.

 

 

Συζητήστε για το Quake στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification