Ειδήσεις Προσφορές The Alto Collection: Ανακοίνωση και δωρεάν διάθεση στο Epic Games Store

The Alto Collection: Ανακοίνωση και δωρεάν διάθεση στο Epic Games Store

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4f/ee/c0/the-alto-collection-52-1596624007.jpg
 

The Alto Collection: Ανακοίνωση και δωρεάν διάθεση στο Epic Games Store

Με την κυκλοφορία του.

Η εταιρεία ανάπτυξης Team Alto ανακοίνωσε το The Alto Collection για PC, PS4 και Xbox One. Μελλοντικά θα ακολουθήσει και η έκδοση για το Switch.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα mobile games Alto's Adventure και Alto's Odyssey και θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου. Μαζί με την κυκλοφορία του θα έχουμε και την δωρεάν διάθεσή του στο Epic Games Store στις 20 Αυγούστου.

Για όσους δεν γνωρίζουν την σειρά, τα Alto's Adventure και Alto's Odyssey είναι δύο πολύ καλά mobile games (Endless Runner) που κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2018 αντίστοιχα. Το The Alto Collection για PC ή κονσόλες θα κοστίζει 10 ευρώ.

Διαβάστε τα reviews των Alto's Adventure και Alto's Odyssey, που αποτελούν την The Alto Collection.

Δείτε τα δωρεάν games του Epic Games Store.

Διαβάστε όλες τις προσφορές που παίζουν αυτή την περίοδο και συζητήστε για αυτές στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification