Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν τα Remnant: From the Ashes, Alto's Collection και Total War: Troy

Δωρεάν τα Remnant: From the Ashes, Alto's Collection και Total War: Troy

Thursday, 13 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a9/fe/12/remnant-from-the-ashes-free-epic-games-store-97-1596831437.jpg
 

Δωρεάν τα Remnant: From the Ashes, Alto's Collection και Total War: Troy

Κατεβάστε τα από σήμερα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/8/20] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Remnant: From the Ashes και το The Alto's Collection θα δοθούν δωρεάν στο Epic Games Store αυτή την Πέμπτη 13 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα και μόνο για 24 ώρες θα είναι δωρεάν και το Total War: Troy (μάλλον Πέμπτη απόγευμα με Παρασκευή απόγευμα καθότι το online shop δουλεύει με ώρες Αμερικής).

[UPDATE: 13/8/20 - Διαθέσιμα από σήμερα] Τα τρία δωρεάν games της εβδομάδας (στην ουσία τέσσερα γιατί το The Alto's Collection είναι συλλογή με δύο games, τα Alto's Adventure και Alto's Odyssey), είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Epic Games Store.

Τα links για να τα κατεβάσετε είναι τα παρακάτω:
Remnant: From the Ashes
The Alto's Collection
Το Total War Saga: Troy (μόνο για 24 ώρες)

Το Remnant: From the Ashes είναι ένα Third-Person Shooter/Survival. Διαβάστε το review του.

Επίσης, σας έχουμε reviews των Alto's Adventure και Alto's Odyssey, που αποτελούν την The Alto Collection.

Δείτε τις προσφορές που παίζουν και συζητήστε για τα νέα δωρεάν games στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification