Ειδήσεις Προσφορές Τα Enter The Gungeon και God's Trigger δωρεάν στο Epic Games Store

Τα Enter The Gungeon και God's Trigger δωρεάν στο Epic Games Store

Thursday, 20 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/bf/cb/enter-the-gungeon-64-1597340075.jpg
 

Τα Enter The Gungeon και God's Trigger δωρεάν στο Epic Games Store

Κρατήστε τα μόνιμα στο PC σας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/8/20] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι τα Enter The Gungeon και God's Trigger θα δοθούν δωρεάν στο Epic Games Store το διάστημα 20-27 Αυγούστου.

Τα δωρεάν games δίνονται κάθε Πέμπτη στις 18:00. Δείτε τα δωρεάν games αυτής της εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι απομένουν λιγότερες από 24 ώρες για να κατεβάσετε το Total War Saga: Troy.

[UPDATE: 20/8/20 - Διαθέσιμα από σήμερα] Τα Enter the Gungeon και God's Trigger είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Epic Games Store. Κατεβάστε τα από τα παρακάτω links.

Κατεβάστε το Enter the Gungeon.

Κατεβάστε το God's Trigger.

Εν τω μεταξύ το God's Trigger λογικά τρολάρει κόσμο, αφού έχει ψεύτικη τιμή 1.500 ευρώ, αλλά έκπτωση στα 0 ευρώ.

Δείτε τις προσφορές που παίζουν και συζητήστε για τα νέα δωρεάν games στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification