Ειδήσεις Προσφορές Τα Injustice 2 και Nascar Heat 5 σε δωρεάν περίοδο στο Xbox One

Τα Injustice 2 και Nascar Heat 5 σε δωρεάν περίοδο στο Xbox One

Friday, 14 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/09/c8/injustice-2-free-32-1597403777.jpg
 

Τα Injustice 2 και Nascar Heat 5 σε δωρεάν περίοδο στο Xbox One

Ξύλο και γκάζια για το τριήμερο.

Τα Injustice 2 και NASCAR Heat 5 είναι διαθέσιμα δωρεάν για το τριήμερο, αν έχετε Xbox One με Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.

Κατεβάστε τα games αυτά και παίξτε τα από τώρα μέχρι τις 16 Αυγούστου. Επίσης, το Injustice 2 θα βρίσκεται σε έκπτωση στα 10 ευρώ και το Nascar Heat 5 στα 40 ευρώ. Τέλος, το The Elder Scrolls Online είναι επίσης δωρεάν για το τριήμερο, ενώ οι κάτοχοι PC και Mac θα το παίξετε μέχρι τις 19 Αυγούστου και οι κάτοχοι PS4 μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Διαβάστε το review του Injustice 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification