Ειδήσεις Προσφορές To Chip's Challenge, το κλασικό Puzzle Game είναι δωρεάν στο Steam

To Chip's Challenge, το κλασικό Puzzle Game είναι δωρεάν στο Steam

Wednesday, 23 Sep 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c4/7c/bd/chips-challenge-2-19-1600858055.jpg
 

To Chip's Challenge, το κλασικό Puzzle Game είναι δωρεάν στο Steam

Κατεβάστε το και γευτείτε μια δόση νοσταλγίας.

Το Chip's Challenge το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει για το Atari Lynx το 1989, διατίθεται πλέον δωρεάν μέσω Steam.

Το Puzzle Game μετά την έκδοση του Lynx κυκλοφόρησε και για MS-DOS και Windows, ενώ ήταν μέρος της προσφοράς των Windows 3.1 όπου και έγινε γνωστό στους gamers ευρέως. Το Chip's Challenge πρόκειται για ένα Puzzle το οποίο έχει παραπάνω από 100 levels και εναλλάσσονται σε λαβυρίνθους, πίστες όπου πρέπει να σπρώχνετε τουβλάκια και πίστες όπου πρέπει να αποφεύγετε εχθρούς, όλα υπό την πίεση του χρόνου.

Το story του Chip's Challenge θέλει τον Nerdy Chip McCallahan να συλλέγει chips υπολογιστών ώστε να μπορέσει να γίνει αποδεκτός στην ομάδα των PC nerds του σχολείου του και να κερδίσει την καρδιά της Melinda the Mental Marvel, του κοριτσιού που ο ήρωάς μας θέλει να κατακτήσει. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πως εξελίχθηκε το sequel – με το αρχικό παιχνίδι να ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες – και την εικοσαετή του περιπέτεια λόγω της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των ιδιοκτητών. Εν τέλει 25 χρόνια μετά το Chip's Challenge 2, κυκλοφόρησε.

Ο δημιουργός του Chip's Challenge, Chuck Somerville, είναι υπεύθυνος και για το Chuck's Challenge 3D το οποίο έγινε remaster νωρίτερα.

Κατεβάστε το Chip's Challenge δωρεάν μέσω Steam.

Διαβάστε για το Death Rally το προ εικοσιπενταετίας παιχνίδι το οποίο και αυτό διατίθεται δωρεάν και συζητήστε για το Chip's Challenge στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 23/09/2020 16:20
Αρκετά ενδιαφέρον τίτλος .Εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλα ξεκίνησαν απο το 1989 .
Notification