Ειδήσεις Προσφορές Rocket League: Free-to-play, έφυγε από το Steam και δώρο 10€ στο Epic Games Store

Rocket League: Free-to-play, έφυγε από το Steam και δώρο 10€ στο Epic Games Store

Wednesday, 23 Sep 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/61/af/Rocket-League-Free-21-1600945650.jpg
 

Rocket League: Free-to-play, έφυγε από το Steam και δώρο 10€ στο Epic Games Store

Οι servers έπεσαν λόγω πολλών ταυτόχρονων χρηστών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/9/20 - Η Epic Games έκανε μία ακόμη επιθετική κίνηση απέναντι στο Steam] Μετά την εξαγορά της Psyonix και αφού ανακοίνωσε ότι το Rocket League διατίθεται δωρεάν, το νέο της σχέδιο τέθηκε από σήμερα σε ισχύ]

Πρώτον, η Epic Games κάνει από σήμερα το Rocket League free-to-play, δεύτερον το παιχνίδι αφαιρέθηκε από το Steam και τρίτον η Epic Games σας δίνει δώρο κουπόνι των 10 ευρώ για το Epic Games Store για την επόμενη αγορά σας, αρκεί να κατεβάσετε το Rocket League μέσα σε ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου και για αγορές 15 ευρώ και άνω, δηλαδή θα πρέπει να βάλετε και 5 ευρώ από την τσέπη σας.

Στο εξής, η Epic Games θα κάνει monetize το Rocket League ως free-to-play, αξιοποιώντας τις μικροσυναλλαγές του community.

[UPDATE: 24/9/20 – Οι servers έπεσαν λόγω πολλών χρηστών ταυτόχρονα] Το Rocket League αφαιρέθηκε από το Steam – με τους υπάρχοντες παίκτες να μην χάνουν τον λογαριασμό τους – και άρχισε η δωρεάν διάθεσή του από το Epic Games Store, κάτι πο/υ δεν πήγε και τόσο καλά για αρχή.

Η προσθήκη νέων παικτών στους ήδη υπάρχοντες για την πιο πρόσφατη season, αύξησε τον αριθμό τους κατά πολύ, με αποτέλεσμα το κρασάρισμα των servers. O επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter αναφέρθηκε σχετικά με το συμβάν: ''Το Tournament mode, το Challenge mode και όλο το περιεχόμενο του Rocket League έχει επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη. Θα ακολουθήσουν updates όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα στο online κομμάτι του παιχνιδιού''.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το matchmaking και το Challenge mode αποκαταστάθηκαν για να ακολουθήσει το Tournament mode. Στον επίσημο λογαριασμό του Rocket League στο Reddit αναφέρθηκε πάντως ότι ενώ τα Competitive Tournaments λειτουργούν και πάλι, η διαθεσιμότητα των παικτών είναι περιορισμένη αφού ελέγχεται η σταθερότητα.

Διαβάστε περισσότερα για την δωρεάν διάθεση του Rocket League.

Διαβάστε το review του Rocket League και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Θέλετε να παίξουμε Rocket League; Δηλώστε το ID σας εδώ.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 24/09/2020 16:49
Αναμενόμενο μιας και όλοι περιμέναν για αυτό .Το rocket league τα σπάει και ο κόσμος το δείχνει .
Notification