Xbox One S: Μειωμένη τιμή και δώρο το Fifa 18

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Xbox One S: Μειωμένη τιμή και δώρο το Fifa 18

Xbox One S: Μειωμένη τιμή και δώρο το Fifa 18

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

 

Η Microsoft Hellas ανακοίνωσε ότι όλα τα πακέτα Xbox One S θα πωλούνται σε προσφορά μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και με δώρο το Fifa 18.

Η τιμή του Xbox One S γνωρίζουμε ότι ξεκινάει από τα 250 ευρώ αλλά πλέον το σκηνικό αλλάζει καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία της Microsoft προχώρησε σε έκπτωση 30 ευρώ στα πακέτα των 500GB και έκπτωση 50 ευρώ στα αντίστοιχα με σκληρό δίσκο 1TB. Συν τις άλλοις, αποκτήστε το Fifa 18 (αξίας 70 ευρώ) με κάθε Xbox One S. Όλα αυτά ισχύουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Η κίνηση αυτή είναι σημαντική για τον ανταγωνισμό, μιας και πέρα από την απόκτηση κονσόλας και παιχνιδιού, η Microsoft θυμίζουμε ότι προσφέρει τις πιο συμφέρουσες τιμές στα games, μιας και έχει απ' τη μία το Xbox One Game Pass, όπου με 10 ευρώ/μήνα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 100 games και από την άλλη το EA Access, όπου με 4 ευρώ/μήνα έχετε πρόσβαση σε δεκάδες games της Electronic Arts.

Το Xbox One S είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox One. Έχει 4K Ultra HD Blu-ray με δυνατότητα αναπαραγωγής 4K ταινιών και αναβαθμισμένο σχεδιασμό (ελαφρύτερο και με το τροφοδοτικό εσωτερικά). Διαβάστε το review του Xbox One S και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification