Κατεβάστε δωρεάν το Distraint: Deluxe Edition

Hot
Κατεβάστε δωρεάν το Distraint: Deluxe Edition

Κατεβάστε δωρεάν το Distraint: Deluxe Edition

Δωρεάν μέσω GOG.com. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/11/18] To Distraint είναι ένα indie 2D Ηorror Αdventure.

Ο developer Jesse Makkonen προσφέρει το παιχνίδι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με σκοπό την προώθηση του sequel Distraint 2, το οποίο κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου. Στο Distraint χειρίζεστε τον χαρακτήρα Price με σκοπό να “διώξετε“ ανθρώπους από τα σπίτια τους. Βασικό gameplay χαρακτηριστικό είναι η επίλυση γρίφων για την εξέλιξη της ιστορίας.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE: 24/1/19 - Δωρεάν μέσω GOG.com] Το Distraint: Deluxe Edition διανέμεται δωρεάν μέσω GOG.com για λίγες ακόμα ώρες.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε χωρίς καμία χρέωση το ψυχολογικό Horror Adventure του Jesse Makkonen καλό θα είναι να βιαστείτε καθότι δεν θα είναι διαθέσιμο για πολλές ώρες ακόμα. Ως μέρος των Hot Sales του GOG.com το Distraint: Deluxe Edition είναι δωρεάν, ενώ υπάρχουν πολλά games, όπως το The Witcher 3, τα οποία βρίσκονται σε τεράστιες εκπτώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Distraint: Deluxe Edition.

Αφού το παίξετε συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 07/11/2018 23:07
Μεχρι τι ωρα ηταν δωρεαν; Γιατι μου βγαζει να το αγορασω.
Notification