Κατεβάστε τo Sludge Life δωρεάν

Hot
Κατεβάστε τo Sludge Life δωρεάν

Κατεβάστε τo Sludge Life δωρεάν

Ξανά δωρεάν, πλέον στο Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/20] Ήταν καιρός να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι για τους taggers, όσους δηλαδή υπογράφουν τα ψευδώνυμα τους σε όλη την πόλη σε μία μάχη κυριαρχίας των σπρέι. Η Devolver Digital το έκανε πραγματικότητα με την νέα της κυκλοφορία με τίτλο Sludge Life. 

Το Sludge Life είναι ένα first person Adventure, open world στo θα υποδυθείτε τον tagger Ghost. Θα εξερευνήσετε ένα μικρό νησί σε έναν πλανήτη με που έχει καλυφθεί από λάσπη, προσπαθώντας να ανέβετε στην τροφική αλυσίδα της elite των graffiti artists, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού συμπεριλαμβάνει βανδαλισμούς και πολλά tags. Θα πρέπει να γίνετε ο βασιλιάς του νησιού, αφήνοντας το tag σας σε κάθε επιφάνεια που υπάρχει και κερδίζοντας τον σεβασμό. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία θα σας δοθούν στην αρχή, ενώ υπάρχουν τρία διαφορετικά τέλη για την ιστορία. Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι θα μπορείτε να κάνετε μία σειρά από ασυνήθιστες δραστηριότητες, όπως το να καπνίσετε ή να.. κλάσετε.

Το τρέιλερ της κυκλοφορίας του, μπορείτε να το παρακολουθήστε παρακάτω:

To Sludge Life θα είναι δωρεάν στο Epic Games Store για δώδεκα μήνες, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσει και για Switch.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Sludge Life δωρεάν.

[UPDATE: 25/3/23 - Δωρεάν στο Steam] Το Sludge Life είναι ξανά δωρεάν, αυτή τη φορά στο Steam. Αυτό γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του Sludge Life 2.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Sludge Life δωρεάν στο Steam.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το κατεβάσετε και το κρατάτε μόνιμα στο λογαριασμό σας.

Βρείτε εδώ περισσότερα δωρεάν video games και προσφορές και συζητήστε για τις προσφορές στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification