Τα Windows 10 Pro σε προσφορά μόλις 7.25 ευρώ

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 10 Pro σε προσφορά μόλις 7.25 ευρώ

Τα Windows 10 Pro σε προσφορά μόλις 7.25 ευρώ

Για να μπει καλά ο χρόνος.

Βγήκαμε από το 2020 που μας ταλαιπώρησε και να γιορτάσουμε το 2021 και να μπει καλά η νέα χρονιά, ας δούμε τις καλύτερες προσφορές, με τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε φθηνές άδειες Windows και Office.

Η Godeal24 New Year Super Deal είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές, λόγω του ότι η τιμή της έπεσε απότομα κι έτσι μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας καλύτερα και γρηγορότερα. Μπορεί οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen 5000 και η σειρά της Intel να υπόσχονται άριστη απόδοση, αλλά ένας υπολογιστής χωρίς ένα αυθεντικό λειτουργικό σύστημα δεν γίνεται.

Αν θέλετε Windows ή Office OEM license, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε σε εξαιρετικά προσιτές τιμές στο Godeal24.

2021 Special Offers - Χωρίς κωδικό κουπονιού
Με λιγότερα από 8 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε την αυθεντική άδεια των Windows 10, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε activator. Μπορείτε να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro για ένα PC ή δύο PC με 80% έκπτωση.

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιπλέον έκπτωση 50% σε άδειες software. Απλά εισάγετε τον κωδικό κουπονιού “BD50” στο shopping cart και θα έχετε άμεση πρόσβαση σε software στις παρακάτω τιμές.

Ορισμένα από τα keys βρίσκονται ήδη σε μεγάλη έκπτωση. Τα παρακάτω έχουν έκπτωση 62% με τον ειδικό κωδικό κουπονιού “BD62”.

55% έκπτωση - Οι καλύτερες ευχές με την καλύτερη προσφορά!
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα διαφορετικού τύπου software, όπως τα παρακάτω, τότε όπως θα διαπιστώσετε έχουμε 55% έκπτωση σε ένα ευρύ φάσμα αδειών για επαγγελματική χρήση. Απλά γράψτε τον κωδικό κουπονιού BD55” στο shopping cart.

Περισσότερα >>

Η διαδικασία αγοράς είναι πολύ απλή και υπάρχουν πολλοί μέθοδοι πληρωμών, φυσικά με δωρεάν μεταφορικά. Όλες αυτές οι ειδικές προσφορές είναι διαθέσιμες για λίγες ημέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το software του υπολογιστή σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να αρπάξετε μία από αυτές τις προσφορές.

Αν έχετε οποιοδήποτε θέμα ή ερωτήσεις να ρωτήσετε, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις. Για κάθε επικοινωνία, απλά στείλτε τους ένα email στο service@godeal24.com.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:25
Πολύ καλή προσφορά και ευκαιρία αγοράς για όλους.
Notification