Ειδήσεις Πωλήσεις Pokemon Sun and Moon: Ρεκόρ και πωλήσεις

Pokemon Sun and Moon: Ρεκόρ και πωλήσεις

Friday, 16 Dec 2016  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος   | (1 σχόλιο)
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/91/83/pokemon-sun-moon-sales-93-1480528878.jpg
 

Pokemon Sun and Moon: Ρεκόρ και πωλήσεις

Στην κορυφή των πωλήσεων στην Αμερική τον Νοέμβριο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/11/16] Τα Pokemon Sun and Moon έχουν σπάσει ήδη ορισμένα ρεκόρ πωλήσεων.

Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα νέα Pokemon games πραγματοποίησαν στην Μ. Βρετανία τις περισσότερες πωλήσεις για πρώτη ημέρα κυκλοφορίας από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην ιστορία της Nintendo. Αυτό σημαίνει περισσότερες πωλήσεις από οποιαδήποτε άλλα Pokemon games, 3DS games, DS games ή ακόμα και Wii games. Οι αριθμοί των πωλήσεων ήταν διπλάσιοι από τους αντίστοιχους των προηγούμενων Pokemon games στο 3DS, των Pokemon Omega Ruby και Pokemon Alpha Sapphire.

Όσον αφορά τις γενικές πωλήσεις των video games στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προηγούμενη εβδομάδα που περιείχε και την Black Friday, τα Pokemon Sun και Pokemon Moon κατετάγησαν τρίτο και τέταρτο αντίστοιχα με συνολικές πωλήσεις άνω των 368.000 αντιτύπων, πίσω μονο από τα FIFA 17 και Call of Duty: Infinite Warfare. Μάλιστα τα δύο πρώτα games της λίστας έχουν κυκλοφορήσει σε πολλαπλά formats. Μια συνδυαστική προσμέτρηση των Pokemon Sun και Moon θα έβρισκε τα νέα RPG της Nintendo με ευκολία στην πρώτη θέση της λίστας.

Συνολικά, στην ευρωπαϊκή αγορά τα Pokemon Sun και Pokemon Moon έφτασαν σε μια εβδομάδα τα 1,5 εκατομμύρια σε πωλήσεις και έγιναν επίσημα το πιο επιτυχημένο ευρωπαϊκο launch στην ιστορία της Nintendo. Παρόμοια, στην Ιαπωνία τα νέα RPG ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο ίδιο διάστημα. Συνοπτικά, οι πωλήσεις των Pokemon Sun και Moon έχουν ξεπεράσει ήδη τα 3,5 εκατομμύρια και αυτό έγινε χωρίς να έχουμε επίσημα στοιχεία από την τεράστια αγορά της Αμερικής.

[UPDATE: 16/12/16 - Πρώτη θέση στα NPD Charts] Τα Pokemon Sun και Pokemon Moon βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων στην Αμερική στα NPD Software Charts για τον μήνα Νοέμβριο, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνολικές πωλήσεις αμφότερων των δύο games.

Μέσα σε μόλις οκτώ ημέρες, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 2.6 εκατομμύρια σε πωλήσεις, αφήνοντας πίσω τους τα Call of Duty: Infinite Warfare, Battlefield 1, Titanfall 2, Watch Dogs 2 και Dishonored 2. Αυτό θέτει τα Sun και Moon στην πρώτη θέση σε ντεμπούτο για όλα τα games της σειράς, ξεπερνώντας κατά 8% το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχαν τα Pokemon White και Pokemon Black στη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με τον αναλυτή της NPD Sam Naji.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα games, δεν καταγράφηκαν οι πωλήσεις των ψηφιακών εκδόσεων των Pokemon Sun και Pokemon Moon. Εν τω μεταξύ, οι πωλήσεις παρέσυραν” αντίστοιχα και τις πωλήσεις του 3DS, το οποίο πούλησε κατά 59% περισσότερες κονσόλες σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Για την ιστορία, ακολουθεί το Top 10 σε πωλήσεις για τον Νοέμβριο, όπως τις κατέγραψαν τα NPD Software Charts:

1: Call of Duty: Infinite Warfare
2: Battlefield 1
3: Pokemon Sun
4: Pokemon Moon
5: Titanfall 2
6: ΝΒΑ 2K17
7: Madden NFL 17
8: Watch Dogs 2
9: The Elder Scrolls V: Skyrim
10: FIFA 17

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα Pokemon Sun and Moon και συζητήστε για αυτά στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 23/12/2016 22:28
Κράξιμο, κράξιμο, αλλά το Call of Duty έχει πατήσει γερά στην κορυφή. Το είδαμε και στις πωλήσεις του στην Αγγλία.
Notification