Ειδήσεις Πωλήσεις PUBG Mobile: Τα Downloads

PUBG Mobile: Τα Downloads

Wednesday, 19 Dec 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/e3/a7/pubg-mobile-29-1521797041.jpg
 

PUBG Mobile: Τα Downloads

Ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια downloads. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 23/3/18] Το PlayerUnknown’s Battlegrounds για κινητά χτύπησε κορυφή στα downloads του Google Play και του App Store αφήνοντας πίσω του το Fortnite για smartphones.

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του PlayerUnknown’s Battlegrounds που ξεκίνησε από το 2017 συνεχίζεται. Παρότι τον τελευταίο καιρό η έκδοση για PC έδειχνε να υποκύπτει μπροστά στο hype και την αγάπη του κόσμου για το Fortnite, δεν ισχύει το ίδιο και για το PUBG Mobile.

Αντιθέτως, η δημιουργία της Tencent έλαβε άνετα την πρώτη θέση στις λήψεις που σημειώθηκαν μέσω Google Play και App Store, εκθρονίζοντας το Fortnite του οποίου η κυκλοφορία προηγήθηκε λίγες μέρες. Τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα του PUBG Mobile οφείλονται φυσικά και στο γεγονός το ότι η έκδοση για PC είναι μόνιμα διαθέσιμη στα 30 ευρώ επομένως η έκδοση για κινητά είναι μια καλή ευκαιρία για όσους ήθελαν να το δοκιμάσουν. Το Fortnite από την άλλη υπήρξε ενίοτε free-to-play σε κάθε πλατφόρμα.

[UPDATE: 19/12/18 - 200 εκατομμύρια downloads] To PUBG Mobile ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια downloads και αριθμεί 30 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες ημερησίως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Tencent. Οι αριθμοί αυτοί δεν περιλαμβάνουν την Κίνα, κάτι που δείχνει το πόσο δημοφιλές είναι το παιχνίδι σε όλη την υφήλιο.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification