Ειδήσεις Πωλήσεις Dragon Ball FighterZ: 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις

Dragon Ball FighterZ: 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις

Saturday, 03 Nov 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/d3/99/dragon-ball-fighterz-sales-38-1541240893.jpg
 

Dragon Ball FighterZ: 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις

Σε λιγότερο από 9 μήνες. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 11/5/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Dragon Ball FighterZ έφτασε τις 2.5 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων.

Το νεότερο Fighting της Ιαπωνικής εταιρείας κατάφερε σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών να ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Η απόδοσή του ήταν σαφέστατα καλύτερη από αυτή που περίμεναν στην Bandai Namco, αφού ο ρυθμός πωλήσεων του Dragon Ball FighterZ είναι ένας από τους υψηλότερους για games αυτής της γενιάς. Η εκδότρια εταιρεία υποστήριξε πως οι ψηφιακές πωλήσεις αποτέλεσαν επίσης σημαντικό παράγοντα στις πωλήσεις του παιχνιδιού, ενώ είναι πλήρως ευχαριστημένοι από την απόδοσή του.

[UPDATE: 3/11/18 - 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις] Το DragonBall FighterZ ξεπέρασε τις 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Το Fighting των Arc System Works και Bandai Namco κατάφερε να φτάσει ένα ακόμα μεγάλο ορόσημο που είχαν θέσει οι εταιρείες ανάπτυξής του. Σπάζοντας το φράγμα των 3.5 εκατομμυρίων πωλήσεων, τόσο σε digital όσο και σε retail πωλήσεις, η Bandai Namco είναι άκρως ευχαριστημένη από την πορεία του παιχνιδιού. Όλα αυτά έχουν συμβεί σε ένα διάστημα 8-9 μηνών από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η επιτυχία και οι υψηλές κριτικές του παιχνιδιού, έχουν προκαλέσει τις εικασίες των fans σχετικά με το αν θα υπάρξει κάποιου sequel ή ανακοίνωση επιπρόσθετων χαρακτήρων.

Διαβάστε επίσης το review του Dragon Ball FighterZ και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 04/11/2018 11:57
Αυτό έλειπε να μην κάνει πώλησης το DragonBall FighterZ. ΟΙ χαρακτήρες είναι ίδιοι με το Anime.
Notification