Ειδήσεις Πωλήσεις Το Apex Legends σημείωσε έσοδα 92 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο

Το Apex Legends σημείωσε έσοδα 92 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο

Saturday, 23 Mar 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/94/a9/octane-apex-legends-77-1553341881.jpg
 

Το Apex Legends σημείωσε έσοδα 92 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο

Κορυφαίο ντεμπούτο για free-to-play τίτλο.

Το Apex Legends ξεκίνησε δυναμικά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του συγκεντρώνοντας έσοδα άνω των 90 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα από την ραγδαία επιτυχία που σημειώνει μέρα με την μέρα το Apex Legends ίσως τα στατιστικά της Superdata να σας πείσουν. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως το Apex Legends κατάφερε σε έναν περίπου μήνα κυκλοφορίας και για όλο τον Φεβρουάριο να λάβει έσοδα 92 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το νούμερο όχι μόνο είναι εμφανώς εντυπωσιακό, αλλά στο άκουσμα του ότι κατατάσσει το Apex Legends στην κορυφή των εσόδων για έναν μήνα κυκλοφορίας των free-to-play games όλων των εποχών, ξεπερνώντας ακόμα και το Fortnite.

superdata sales ferbuary 2019
Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός το ότι το Anthem κατάφερε να περάσει το Apex Legends σε έσοδα στις κονσόλες, αφού και πάλι σύμφωνα με το Superdata ο έτερος τίτλος της EA ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια. Παρόλα αυτά το Apex κατείχε την έκτη θέση σε έσοδα στα PC και την τέταρτη στις κονσόλες. Στην κορυφή των δύο λιστών βρέθηκαν τα Dungeon Fighter Online και FIFA 19 αντίστοιχα, ενώ στα κινητά έλαμψαν τα Honour of Kings και Candy Crush Saga.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID και την πλατφόρμα σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 24/03/2019 15:29
Οπως ειχα πει, με λιγα λογια "Goodbye Fortnite" Θεμα χρονου ηταν
Notification