Ειδήσεις Πωλήσεις 10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Xbox 360 στην Ευρώπη

10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Xbox 360 στην Ευρώπη

Tuesday, 24 Nov 2009  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
 

10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Xbox 360 στην Ευρώπη

Η κονσόλα της Μicrosoft συμπλήρωσε αισίως τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία μια ειδικής έκδοσης της κονσόλας Xbox 360 Elite, με τα παιχνίδια Grand Theft Auto IV και Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City.


10 εκατομμύρια κονσόλες Xbox 360 στην Ευρώπη
Τα 10 εκατομμύρια έχουν φτάσει οι κονσόλες Xbox 360 που έχουν πωληθεί από την Microsoft στην περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, μέσα στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που έχουν μεσολαβήσει από την επίσημη παρουσίασή της κονσόλας στην αγορά μέχρι σήμερα. Τα νούμερα αυτά αφορούν τις κονσόλες Xbox 360 Arcade, Xbox 360 Elite, καθώς και την έκδοση "Pro" η οποία καταργήθηκε πρόσφατα. Σήμερα, η τιμή της κονσόλας Xbox 360 Arcade κυμαίνεται στα 160-200 ευρώ και της κονσόλας Xbox 360 Elite στα 220-250 ευρώ.

Εξίσου σημαντικό είναι και το ότι το 35% των πελατών της κονσόλας είναι γυναίκες. Επιπλέον, από το σύνολο των χρηστών του Xbox 360, το 64% βάση ερευνών είναι άτομα ηλικίας άνω των 25 ετών. Τα ποσοστά αυτά θα αλλάξουν σημαντικά στο μέλλον, καθώς όλοι οι κάτοχοι της κονσόλας αναμένουν το Project Natal, το οποίο με την κάμερα καταγραφής κινήσεων, θα σας επιτρέπει να παίξετε video games χωρίς χειριστήριο. Αυτό αναμένετα να εντυπωσιάσει ακόμα και το κοινό που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα games. Το Project Natal, φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2010 και μάλιστα σε αρκετά χαμηλή.

Xbox 360 Elite και GTA IV

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα πακέτο προσφοράς με την κονσόλα Xbox 360 Elite, το Grand Theft Auto IV και το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City.

Το Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City είναι ένα αποκλειστικό expansion του παιχνιδιού και περιλαμβάνει τα επεισόδια “The Lost and Damned” και “The Ballad of Gay Tony”. Στο “The Lost and Damned”, παίρνετε μία γεύση της Liberty City, καθώς ο Johnny, βετεράνος της διαβόητης συμμορίας μηχανόβιων The Lost, εμπλέκεται σε έναν πόλεμο επικράτησης με αντίπαλες συμμορίες, που μάχονται για να αποκτήσουν τον έλεγχο της πόλης. Στο “The Ballad of Gay Tony”, υποδύεστε τον Luis Lopez, έναν κακοποιό, βοηθό του θρυλικού επιχειρηματία της νύχτας Gay Tony και ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί μεταξύ οικογένειας και φίλων, σε έναν κόσμο όπου όλοι και όλα έχουν την τιμή τους.

Η κονσόλα Xbox 360 Elite με τα δύο αυτά games της σειράς Grand Theft Auto, θα έχει εκτιμώμενη τιμή 280 ευρώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification