Ειδήσεις Πωλήσεις Οι πωλήσεις της Square Enix για το Β' τρίμηνο του 2017.

Οι πωλήσεις της Square Enix για το Β' τρίμηνο του 2017.

Friday, 04 Aug 2017  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/56/aa/41/square-sales-nier-ff14-56-1501858537.jpg
 

Οι πωλήσεις της Square Enix για το Β' τρίμηνο του 2017.

Πρωταγωνιστούν Nier: Automata και Final Fantasy XIV. 

Η Square Enix παρουσίασε τις αποδοχές της για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017 με τίτλους όπως Nier: Automata και Final Fantasy ΧΙV να οδηγούν τις πωλήσεις.

Όσον αφορά τις retail πωλήσεις αυτές παρουσίασαν μείωση σε σχέση με πέρυσι, με τα συνολικά έσοδα να πέφτουν από τα 93,6 εκατομμύρια ευρώ στα 84,3 εκατομμύρια κάτι που αποτελεί μείωση των τίτλων της εταιρείας που αγοράστηκαν σε κονσόλες. Αντισταθμιστικό παράγοντα αποτέλεσαν οι digital πωλήσεις με παιχνίδια όπως το Nier: Automata και το Final Fantasy XIV να τις αυξάνουν. Το Nier: Automata ξεπέρασε τις 500.000 πωλήσεις στο Steam, ενώ το expansion του Final Fantasy XIV, Stormblood, έφερε τον ερχομό πολλών νέων παικτών. Συνολικά οι digital πωλήσεις αυξήθηκαν από τα 43 περίπου εκατομμύρια ευρώ στα 71,3 εκατομμύρια ευρώ.

Τα mobile games της Square Enix συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία με τίτλους όπως Final Fantasy Brave Envius, Hoshi no Dragon Quest, Dragon Quest Monsters Super Light και Kingdom Hearts Union χ να παρουσιάζουν αυξημένες πωλήσεις. Να θυμίσουμε πως στις συνολικές πωλήσεις δεν προσμετρούνται οι πωλήσεις των Final Fantasy XII: The Zodiac Age και Dragon Quest XI στα τωρινά στοιχεία καθώς τα δυο games κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο. 

Διαβάστε το review του Nier: Automata και συζητήστε για την Square Enix στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification