Call of Duty: WWII: Οι πωλήσεις

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Call of Duty: WWII: Οι πωλήσεις

Call of Duty: WWII: Οι πωλήσεις

Ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/11/17] Η Activision έβγαλε στην δημοσιότητα τις πωλήσεις που σημείωσε το Call of Duty: WW2 για τις πρώτες 5 μέρες κυκλοφορίας του.

Φαίνεται πως η νέα προσθήκη της σειράς κατάφερε να σημειώσει τις διπλές πωλήσεις από το Call of Duty: Infinite Warfare και πέτυχε μερικά ενδιαφέροντα επιτεύγματα. Αρχικά, ήταν η μεγαλύτερη ψηφιακή κυκλοφορία στο PlayStation 4, αξιοσημείωτο γεγονός αν σκεφτεί κανείς πως οι πωλήσεις των Call of Duty σε ψηφιακή μορφή ήταν πάντα οι λιγότερες. Επιπλέον κατάφερε να εκθρονίσει τα Assassin's Creed Origins, FIFA 18, Super Mario Odyssey και να κατακτήσει την πρώτη θέση στα UK Charts. Πιο συγκεκριμένα, το Call of Duty: WW2 πέτυχε μισο δισεκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις με την Activision να δηλώνει περήφανη πως αυτό οφείλεται στην αφήγηση, το multiplayer και το Nazi zombies mode που τράβηξαν παίκτες από όλο τον κόσμο. Επίσης δήλωσε πως ο συγκεκριμένος τίτλος είχε τους περισσότερους συνολικούς παίκτες από κάθε άλλο Call of Duty σε PC και κονσόλες.

[UPDATE: 20/12/17 - 1 δις δολάρια έσοδα] Η Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty: WWII ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα.

Το νεότερο μέρος της δημοφιλούς FPS σειράς κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου και κατάφερε με ευκολία να παραμείνει στην κορυφή των πωλήσεων στα UK Charts για όλο τον μήνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το WWII κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολάριων σε έσοδα, μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα από την κυκλοφορία του. Ταυτόχρονα, πρόκειται για το console game με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική για το 2017.

Διαβάστε το review μας για το Call of Duty: WW2 και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/11/2017 17:21
Τα uk charts σε γενικές γραμμές δεν τα παίρνω και πολύ στα σοβαρά.Μπράβο του όμως για τις πωλήσεις.
#2 Efane (Level 24) 20/12/2017 17:27
Απο την στιγμή που έχει βγει και σε πακέτο μαζί με κονσόλα αναμένεται να κάνει νέο τρελο ρεκόρ. Πράγματι πολλά έσοδα για την εταιρεία. Θα το τσιμπήσω και εγώ αλλα τώρα έχω ακόμη πολυ Forza μπροστά μου.
Notification