Ειδήσεις Πωλήσεις Η σειρά The Witcher σημείωσε 50 εκατομμύρια πωλήσεις

Η σειρά The Witcher σημείωσε 50 εκατομμύρια πωλήσεις

Thursday, 28 May 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b4/53/39/the-witcher-series-sales-report-90-1521736965.jpg
 

Η σειρά The Witcher σημείωσε 50 εκατομμύρια πωλήσεις

Ο Geralt καλπάζει. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/3/20] Η CD Projekt RED δημοσίευσε τα στοιχεία της για το οικονομικό έτος 2017, τα οποίο πήγε πολύ καλά.

Όσον αφορά τις πωλήσεις, αυτές ξεπέρασαν τις αντοίστοιχες του 2016 δείχνοντας ανοδική πορεία. Το The Witcher 3: Wild Hunt παραμένει η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος για την εταιρεία, το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα μέρη της σειράς The Witcher πούλησαν συνολικά 33 εκατομμύρια αντίτυπα την χρονιά που μας πέρασε.

Στην παρουσίαση των στοιχείων διακρίνεται το ότι το The Witcher 2 συγκέντρωσε μέσα σε τρία χρόνια τα τετραπλάσια έσοδα από το πρώτο μέρος της σειράς, ενώ το The Witcher 3 έφερε στην εταιρεία το εντεκαπλάσιο κέρδος από αυτό του The Witcher 2 το οποίο γίνεται δεκαπενταπλάσιο αν συνυπολογιστούν και τα expansions.

Η CD Projekt RED επίσης αποκάλυψε τα ποσοστά πωλήσεων του The Witcher 3 σε κάθε πλατφόρμα. Η έκδοση για PS4 πούλησε τα περισσότερα αντίτυπα το 2015, ενώ το 2016 η έκδοση για τα PC την ξεπέρασε για λίγο, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά το 2017. Η έκδοση για Xbox One έμεινε σταθερά στην τρίτη θέση μέσα στην τριετία.

Δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο:

[UPDATE: 28/5/20 - 50 εκατομμύρια πωλήσεις] Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι η σειρά The Witcher έφτασε τις 50 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η παρουσία του The Witcher στο Netflix έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο, αφού οι πωλήσεις του The Witcher 3 εκτοξεύθηκαν τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα το τρίτο μέρος της τριλογίας να έχει πουλήσει πάνω από τα μισά εκ των 50 εκατομμυρίων αντιτύπων (σ.σ. κοντά στα 30 εκατομμύρια).

Διαβάστε το review του The Witcher 3: Wild Hunt και των expansions Hearts of Stone και Blood and Wine. Συζητήστε εκτενώς για το RPG της CD Projekt RED στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification