Ειδήσεις Πωλήσεις 9.1 δισεκατομμύρια δολάρια στα Video Games το περασμένο τρίμηνο

9.1 δισεκατομμύρια δολάρια στα Video Games το περασμένο τρίμηνο

Monday, 03 Dec 2018  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/78/3a/moneeee-10-1543838317.jpg
 

9.1 δισεκατομμύρια δολάρια στα Video Games το περασμένο τρίμηνο

24% αύξηση εσόδων από πέρσι.

Τα video games είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στο χώρο της ψυχαγωγίας και φαίνεται ότι η επέκτασή της συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου για το 2018, οι καταναλωτές ξόδεψαν 9.1 δισεκατομμύρια δολάρια στη βιομηχανία των video games. Το ποσό αυξήθηκε κατά 24% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Από τον Ιούλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο, οι πωλήσεις περιεχομένου αυξήθηκαν κατά 25%, φτάνοντας τα 7.9 δισεκατομμύρια. Η αύξηση αφορά όλα τα είδη περιεχομένου, δηλαδή πλήρεις εκδόσεις, DLC, μικροσυναλλαγές, συνδρομές και mobile games. Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν οι πωλήσεις ψηφιακού περιεχομένου σε σταθερές και φορητές κονσόλες, καθώς και των mobile games.

Σύμφωνα με το NPD, τα games που είχαν τη μεγαλύτερη επίδραση στις πωλήσεις (σε δολάρια), ήταν τα: Candy Crush Saga, Fortnite, Madden NFL 19, Marvel’s Spider-Man και NBA 2K19. Oι πωλήσεις hardware ανέβηκαν κατά 11% από πέρσι με 737 εκατομμύρια δολάρια. Ηγήθηκαν τα PS4 και Xbox One, μαζί με άλλες πλατφόρμες όπως τα NES Classic και SNES Classic της Nintendo. Αντίστοιχα, πωλήσεις εξαρτημάτων αυξήθηκαν κατά 44%, καθώς οι πωλήσεις των headsets και game cards έσπασαν όλα τα ρεκόρ.

"Η αγορά των Video Games συνεχίζει να ευδοκιμεί με συναρπαστικό gaming περιεχόμενο που επεκτείνει την αγορά, κινώντας μεγαλύτερη κατανάλωση hardware, εξαρτημάτων και software”, δήλωσε ο Mat Piscatella, αναλυτής της gaming βιομηχανίας του NPD. “Και με τη σταθερότητα των πωλήσεων πρόσφατων κυκλοφοριών όπως το Marvel’s Spider-Man και το NBA 2K19, σε συνδυασμό με cross-platform τίτλους όπως το Fortnite, δεν φαίνεται να επιβραδύνουν οι πωλήσεις καθώς πλησιάζουμε στην γιορτινή καταναλωτική περίοδο."

Δείτε ακόμη τις πωλήσεις των προηγούμενων εβδομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 23) 03/12/2018 17:45
Μεγάλος τζίρος παιδιά, έρχονται και γιορτές!
Notification