Ειδήσεις Πωλήσεις Το PSN ξεπέρασε σε έσοδα το 2018 αυτά των Nintendo και Xbox

Το PSN ξεπέρασε σε έσοδα το 2018 αυτά των Nintendo και Xbox

Sunday, 03 Feb 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b1/c7/dd/playstation-network-55-1549211570.jpg
 

Το PSN ξεπέρασε σε έσοδα το 2018 αυτά των Nintendo και Xbox

Εντυπωσιακά νούμερα από την υπηρεσία της Sony.

Το PlayStation Network χάραξε εξαιρετική πορεία μέσα στο 2018.

Ζαλίζουν τα νούμερα της online υπηρεσίας της Sony, αφού τα αποτελέσματα και τα στατιστικά που αφορούν το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018, βρίσκουν την Ιαπωνική εταιρεία να ηγείται των εσόδων στις gaming υπηρεσίες, αφού τα έσοδα των Nintendo και Xbox δεν κατάφεραν να φτάσουν αυτά του PlayStation Network. Η Sony μέτρησε 12.5 δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία της αποκλειστικά και μόνο από τα όσα έχει να προσφέρει το PSN σε αυτή και συγκεκριμένα τις πωλήσεις των digital games, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με μικροσυναλλαγές, DLC και φυσικά τις συνδρομές PS Plus.

psn sales 2018
Συγκριτικά με τις άλλες εταιρείες το νούμερο αυτό θα φανεί ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού το τμήμα Xbox συμπεριλαμβανομένων hardware και software υπηρεσιών έβγαλε μόλις 11.5 δισεκατομμύρια. Αν το γεγονός το ότι μόνο το Software της Sony ξεπέρασε το άθροισμα των hardware και software πωλήσεων της Microsoft, που να αντικρίσετε την σύγκριση με την Nintendo. Οι έτεροι Ιάπωνές βρέθηκαν ακόμα παρακάτω στην λίστα, αφού όλα τα έσοδα της Nintendo ως εταιρεία ήταν λιγότερα από τα 12.5 δισεκατομμύρια του PSN. Αν η Sony συνυπολογίσει και τα όσα έβγαλε από τις πωλήσεις κονσολών, τότε το προβάδισμά της θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο έναντι των άλλων δύο κολοσσών του console gaming.

Διαβάστε για την αύξηση στο cloud storage του PS Plus και συζητήστε για όλα τα παραπάνω στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 03/02/2019 20:06
Μόνο το PSN που να υπολογίσουν και τις πωλήσεις από τις κονσόλες.
Notification