Ειδήσεις Πωλήσεις Devil May Cry 5: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Devil May Cry 5: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Friday, 22 Mar 2019  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/46/38/Devil-May-Cry-5-Practice-Skills-and-Abilities-1024x576-86-1553251457.jpg
 

Devil May Cry 5: 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Μέσα σε 2 βδομάδες.

Το Devil May Cry 5 ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Το επίτευγμα ανακοίνωσε ο director του παιχνιδιού Hideaki Itsuno κατά την διάρκεια πάνελ στην GDC 2019 και δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον Isaac Torres της Iron Galaxy Studios.

Τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, το Devil May Cry 5 ξεπέρναγε σε ταυτόχρονους παίκτες στο Steam το Resident Evil 2 Remake δείχνοντας πιο δυνατό στο PC σε σχέση με τις κονσόλες. Μπορεί ο αριθμός των πωλήσεων μέχρι στιγμής να μην φαίνεται τεράστιος συγκριτικά με άλλα σημερινά games, ωστόσο φαίνεται να ξεπερνάει ήδη σε δημοτικότητα προηγούμενους τίτλους της σειράς όπως το Devil May Cry 4, το οποίο σημείωσε 3 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις. Γεγονός που κάνει το Devil May Cry 5 το γρηγορότερο σε πωλήσεις game της σειράς.

Διαβάστε το review του Devil May Cry 5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification