To Pokemon Sword and Shield σημείωσε 16 εκατομμύρια πωλήσεις το 2019

Hot
To Pokemon Sword and Shield σημείωσε 16 εκατομμύρια πωλήσεις το 2019

To Pokemon Sword and Shield σημείωσε 16 εκατομμύρια πωλήσεις το 2019

Σύμφωνα με την οικονομική αναφορά της Nintendo.

 

Το Pokemon Sword and Shield είναι τα best sellers για το Nintendo Switch για το 2019.

Σήμερα το πρωί η Nintendo ανακοίνωσε τα έσοδα της για εννέα μήνες με τελευταίο τον Δεκέμβριο του 2019. Η συγκεκριμένη περίοδος υπήρξε πολύ κερδοφόρα για την εταιρεία αν αναλογιστούμε την επιτυχία των αποκλειστικοτήτων αλλά και την κυκλοφορία του Switch Lite. Το Switch έχει σημειώσει συνολικά 17.74 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε αυτή την περίοδο, καταφέρνοντας 22.5% αύξηση σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι συνολικές πωλήσεις φτάνουν πλέον τα 52.48 εκατομμύρια κομμάτια, ξεπερνώντας τις πωλήσεις του SNES. 

Οι πωλήσεις σε video games πάνε καλύτερα από ποτέ με 30.1% αύξηση από το προηγούμενο έτος και με συνολικό αριθμό 123.13 εκατομμύρια αντίτυπα. Το Pokemon Sword και το Pokemon Shield βρίσκονται στην κορυφή αυτής της κατάταξης έχοντας 16.06 εκατομμύρια πωλήσεις σε συνδυασμό. Άλλοι αποκλειστικοί τίτλοι που κατάφεραν περισσότερες από 5 εκατομμύρια πωλήσεις είναι τα Super Mario Maker 2 και Luigi’s Mansion 3.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης 48.3% αύξηση σε ψηφιακές πωλήσεις που συμπεριλαμβάνει ολόκληρα games, add-ons και το Nintendo Switch Online.

Διαβάστε το review για το Pokemon Sword and ShieldPokemon Sword and Shield και συζητήστε γι αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification