The Last of Us: Part 2: Πρώτο σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
The Last of Us: Part 2: Πρώτο σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

The Last of Us: Part 2: Πρώτο σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τα UK Gfk charts.

Το The Last of Us Part: 2 σύμφωνα με τα UK Gfk Charts για τον μήνα Ιούνιο σάρωσε στις πωλήσεις καθώς πούλησε περισσότερα αντίτυπα από οποιονδήποτε άλλο τίτλο κατά την διάρκεια του μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με το GI.biz πούλησε περισσότερα αντίτυπα από ότι πούλησαν μαζί συνδυαστικά τα υπόλοιπα 10 κορυφαία games. Το The Last of Us Part: 2 βοήθησε την Sony να νικήσει την Nintendo και την ανέδειξε ως εκδότη με τις καλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον μήνα Ιούνιο, με ποσοστό άνω του 29%. Για τον μήνα Ιούνιο δεύτερο σε πωλήσεις για τις νέες προσφορές ήταν το Xenoblade Chronicles: Definitive Edition του Switch που ήρθε στον αριθμό 10 της λίστας για τα best-selling games.

Συνολικά, οι πωλήσεις των video games στο λιανικό εμπόριο για τον μήνα Ιούνιο ανήλθαν στα 1,24 εκατομμύρια δολάρια, ποσοστό 44% μεγαλύτερο σε σύγκριση με τον μήνα Μάιο. Οι πωλήσεις για τις κονσόλες αυξήθηκαν κατά 41% σε ετήσια βάση, αλλά μειώθηκαν κατά 12% σε σύγκριση με τον Μάιο.

Το PS4 DualSock 4 Controller ήταν πρώτο σε πωλήσεις ακολουθούμενο από το Xbox One Arctic Camo Wireless Controller.

Διαβάστε το review για το The Last of Us: Part 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε για το To Last of Us: Part II που ξεπέρασε τις 4 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε τρεις μέρες.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 jacobrules (Level 10) 03/07/2020 22:38
Παρα πολυ λογικο για τετοια παιχνιδαρα!