Ειδήσεις Πωλήσεις Η σειρά Yakuza έφτασε τις 14 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις

Η σειρά Yakuza έφτασε τις 14 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις

Monday, 30 Nov 2020  | in Πωλήσεις  | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cd/c3/49/yakuza-series-total-sales-40-1606731591.jpg
 

Η σειρά Yakuza έφτασε τις 14 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις

Σύμφωνα με αναφορά της Sega.

Η Sega έκανε την ετήσια αναφορά της για το 2020, η οποία περιλαμβάνει τις συνολικές πωλήσεις της σειράς Yakuza, η οποία έφτασε τις 14 εκατομμύρια πωλήσεις.
 
Ο αριθμός αυτός ήταν στα 11 εκατομμύρια το 2018, όταν κυκλοφόρησε το Yakuza 6 και στα 12 εκατομμύρια το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι το 20% των συνολικών πωλήσεων της σειράς, η οποία είναι 15 χρόνων, έγινε στα τελευταία δύο. Η ανατροπή αυτή είναι μεγάλη για μία σειρά, η οποία θεωρούνταν ότι γινόταν όλο και λιγότερο δημοφιλής, όσο μεγάλωνε η gaming βιομηχανία. 
 
 
Η Sega πιστεύει ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερο στυλ της σειράς και στην αφοσίωση που έχει στο να δείχνει την ιαπωνική κουλτούρα. Η απεικόνιση της συγκεκριμένης κουλτούρας, θεωρούνταν παλιότερα υπερβολικά εξειδικευμένη για το δυτικό κοινό όμως με τα χρόνια έγινε βασικός λόγος για την επιτυχίας της σειράς. Η ετήσια αναφορά της Sega δείχνει ότι η σειρά Yakuza είναι αρκετά αγαπητή στο δυτικό κοινό, όπως και η σειρά Persona.
 
Παρόλα αυτά, στην αναφορά σημειώνεται ότι η σειρά Yakuza αφορά πολύ συγκεκριμένο κοινό. Το σχέδιο που υπάρχει για το μέλλον της σειράς είναι να κυκλοφορεί σε αρκετά format και υπηρεσίες ώστε να είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κοινό σε όσες περισσότερες χώρες γίνεται. Βασικός παράγοντας για αυτό το σχέδιο θεωρούνται τα PC.
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/11/2020 15:52
Της ευχόμαστε και εις ανώτερα να ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις.
Notification