Οι πωλήσεις του PS4 είναι 68 εκατομμύρια περισσότερες από αυτές του Xbox One

Hot
Οι πωλήσεις του PS4 είναι 68 εκατομμύρια περισσότερες από αυτές του Xbox One

Οι πωλήσεις του PS4 είναι 68 εκατομμύρια περισσότερες από αυτές του Xbox One

Τεράστιο το χάσμα μεταξύ των κονσολών.

Όπως ίσως γνωρίζετε οι περισσότεροι, η Microsoft δεν δημοσιεύει τις πωλήσεις των Xbox κονσολών.

Η εταιρία σταμάτησε να δημοσιεύει τα νούμερα των πωλήσεων από το 2015, λίγο μετά αφού φαινόταν ότι το Xbox One δεν θα τα πάει και τόσο καλά συγκριτικά με το PS4. Έκτοτε, έπρεπε να βασιζόμαστε σε third-party δεδομένα και έρευνες ώστε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις πωλήσεις των δύο κονσολών. Αυτή την φορά φαίνεται πως οι λεπτομέρειες για τις πωλήσεις προέρχονται από την AMD.

Σε μια πρόσφατη οικονομική αναφορά, η AMD δήλωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις των PS4 και Xbox One βρίσκονται στις 150 εκατομμύρια μονάδες. Λίγες εβδομάδες πριν, η Sony ανακοίνωσε ότι οι συνολικές πωλήσεις των PS4 έχουν φτάσει τις 109 εκατομμύρια μονάδες, άρα με απλά μαθηματικά υπολογίζουμε ότι οι συνολικές πωλήσεις των Xbox One βρίσκονται γύρω στις 41 εκατομμύρια μονάδες. Δηλαδή η Sony έχει πουλήσει περίπου 68 εκατομμύρια περισσότερες next-gen κονσόλες από ότι η Microsoft.

Το 2018, η έρευνα της EA τοποθετούσε το Xbox One γύρω στις 50 εκατομμύρια μονάδες πίσω από το PS4, το οποίο εκείνη την περίοδο πλησίαζε τις 80 εκατομμύρια μονάδες. Τώρα, δύο χρόνια μετά, η Sony κατάφερε να προσθέσει 18 εκατομμύρια μονάδες επιπλέον στην διαφορά μεταξύ των δύο κονσολών.

Διαβάστε περισσότερα για τις πωλήσεις των κονσολών εν όψει των next-gen και συζητήστε για τις πρόσφατες πωλήσεις στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification