Ειδήσεις Gameplay videos Vane gameplay video

Vane gameplay video

Wednesday, 13 Dec 2017  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a6/2c/ae/vane-ps4-pc-58-1513198878.jpg
 

Vane gameplay video

Ατμοσφαιρικό και σκοτεινό.

Κατά την διάρκεια του PlayStation Experience 2017 παρουσιάστηκε gameplay video του Vane. Πρόκειται για ένα Adventure στο οποίο ελέγχετε ένα κορίτσι, το οποίο μεταμορφώνεται σε αετό.

Το Vane θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 από την Friends & Foes, μια μικρή ομάδα ανάπτυξης που έχει developers από την Team Ico και τα Bionic Commando, Battlefield 3 και Killzone. Το gameplay έχει επιρροές από τα Shadow of the Colossus και The Journey και βασίζεται στο μυστήριο και την εξερεύνηση. 

Τα γραφικά είναι low poly και υπάρχουν πολλές σκοτεινές στιγμές μέσα στο παιχνίδι με ελάχιστο φωτισμό. Στο βίντεο παρατηρούμε ένα θεματάκι με τα frames που ελπίζουμε να διορθωθεί στην τελική έκδοση. Γενικά η πρόοδός σας βασίζεται στην εξερεύνηση και στην αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, στο οποίο όχι μόνο θα μετακινείτε αντικείμενα, αλλά με κάποιο τρόπο θα αλληλεπιδράτε και με τα textures του, βάζοντας για παράδειγμα στο χαρακτήρα σας χρυσόσκονη.

Δείτε τα νέα PS4 games που μας έδειξε η Sony στο PlayStation Experience 2017. Συζητήστε για το Vane στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification