Ειδήσεις Gameplay videos Παιζουμε το Sekiro: Shadows Die Twice

Παιζουμε το Sekiro: Shadows Die Twice

Sunday, 31 Mar 2019  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/d0/7b/sekiro-shadows-die-twice-gameplay-video-47-1554046470.jpg
 

Παιζουμε το Sekiro: Shadows Die Twice

Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος...δεν πεθαίνει με τίποτα!

Το Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφόρησε και στο GameWorld σας ετοιμάσαμε πέρα από το review και το σχετικό gameplay video.

Δείτε τον Γιάννη Σιδηρόπουλο να τα καταφέρνει περίφημα στο νέο Action-Adventure της FromSoftware, το οποίο έχει υψηλή δυσκολία...όπως άλλωστε και τα Action RPG της.

Διαβάστε το review του Sekiro: Shadows Die Twice και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification