Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Bloodstained: Ritual of the Night

Παίζουμε Bloodstained: Ritual of the Night

Sunday, 28 Jul 2019  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/31/06/bloodstained-ritual-of-the-night-28-1564321493.jpg
 

Παίζουμε Bloodstained: Ritual of the Night

Ένα Gothic, horror, action, RPG βασισμένο στον 18ο αιώνα στην Αγγλία.

Στο Bloodstained, παίζετε ως Miriam, μια ορφανή γυναίκα που μέσω αλχημικών πειραμάτων έγινε ένας sharbinder, μισός άνθρωπος και μισός κρύσταλλος, ικανή να ασκήσει τις δυνάμεις δαιμόνων που βρίσκονται στα κρυστάλλινα κομμάτια, που αφήνουν πίσω τους όταν σκοτωθούν.

Αυτή η δύναμη έρχεται με το τίμημα της ανθρωπότητας που της έχει απομείνει. Όσο περισσότερα κομμάτια συλλέγει, τόσο λιγότερο ανθρώπινη γίνεται. Μετά από ένα σύντομο πρόλογο, διδάσκει τους παίκτες τα βασικά στοιχεία και εισάγει τους μικρούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, μπορείτε να περιπλανηθείτε στο κάστρο ως Miriam για το κυνήγι του Gebel. Σχεδόν αμέσως παρατηρείτε πόρτες που δεν μπορείτε ακόμα να ανοίξετε και εμπόδια που δεν μπορείτε να τα αφαιρέσετε, μέχρι να βρείτε την ικανότητα ή το κλειδί που σας επιτρέπει να ξεπεράσετε το εμπόδιο, κάτι το οποίο γίνεται συνήθως σκοτώνοντας ένα από τ boss του παιχνιδιού.

Το Bloodstained: Ritual of the Night κυκλοφορεί σε PC, PS4 Xbox One και Nintendo Switch

Διαβάστε το Review του Bloodstained: Ritual of the Night και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification