Ειδήσεις Gameplay videos Ashes of Creation gameplay videos

Ashes of Creation gameplay videos

Monday, 12 Feb 2018  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ae/f1/87/ashes-of-creation-39-1496688384.jpg
 

Ashes of Creation gameplay videos

Νέο βίντεο από την pre-alpha. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/6/17] Η Intrepid Studios πραγματοποίησε livestream για το MMORPG της Ashes of Creation.

Στο παρακάτω παιχνίδι θα έχετε μια πλήρη ανάλυση του παιχνιδιού από την pre-alpha έκδοσή του. Θα δείτε τον χειμώνα (το παιχνίδι θα έχει εποχές), το νερό που γίνεται πάγος, το χιόνι, τα quests, ένα dungeon γεμάτο μάχες και άλλα πολλά.

Το παιχνίδι έφτασε τα 3,2 εκατομμύρια δολάρια στο Kickstarter από 16.311 backers, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός για μια τόσο άγνωστη εταιρεία ανάπτυξης.

[UPDATE: 18/7/17 - Νέο τρέιλερ με τις τοποθεσίες] H εταιρεία ανάπτυξης Intrepid Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενου MMORPG Ashes of Creation. Το game θα συμμετάσχει στην εκδήλωση PAX West του Σεπτέμβρη όπου θα παρουσιαστεί μια pre-alpha έκδοση του, την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάσουν. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Intrepid Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενου sandbox MMO με τις τοποθεσίες που θα δείτε κατά την διάρκεια της παρουσίασης.

Δείτε το τρέιλερ:

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα PvP και PvE modes του πολλά υποσχόμενου Ashes of Creation στις τοποθεσίες που μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ, αλλά και την ευκαιρία να παίξετε τέσσερα από τα archetypes, δηλαδή τα βασικά classes που θα περιέχει ο τίτλος.

[UPDATE 2: 12/2/18 - Βίντεο από την pre-alpha] Οι δημιουργοί του Ashes of Creation μας προσέφεραν ένα livestream στο οποίο παρουσιάζουν αναλυτικά τα πρώτα στοιχεία του παιχνιδιού. Το παρακάτω βίντεο αποτελεί υλικό από την pre-alpha και μας δείχνει το σύστημα μάχης, τον ανοιχτό κόσμο και τα dungeons. Το βίντεο διαρκεί περίπου μία ώρα και μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τι έχει φταχτεί μέχρι στιγμής για το επερχόμενο MMORPG.


Το Ashes of Creation αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2018.

Διαβάστε περισσότερα για το Ashes of Creation και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Dovahkiin (Level 22) 05/06/2017 22:13
Για pre-alpha έκδοση δείχνει να έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Μόνο η κάμερα με ζάλισε αρκετά, ή ίσως φταίει ο τρόπος που τη χειριζόταν ο συγκεκριμένος developer. :P
#2 +1 An arrow in the knee (Level 22) 05/06/2017 23:05
Φαίνεται πολλά υποσχόμενο αν και είναι ακόμα σε alpha. Να βγαίνουν άξια rpg προς τα έξω.
#3 Divine Raiden (Level 26) 06/06/2017 01:26
Πολλά MMO έχουν κυκλοφορήσει.Ελ άχιστα έχουν κάνει την διαφορά.Εκ πρώτης όψεως δείχνει εκπληκτικό αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγεί κάποιο συμπέρασμα.Ελπί ζω να βγάλουν κάποια beta για να μπορώ να το δοκιμάσω και να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη.
#4 Divine Raiden (Level 26) 18/07/2017 20:59
Απο artwork φαίνεται πολύ όμορφο.Το gameplay πρέπει να δούμε.Απο άποψη γραφικών σίγουρα εντυπωσιάζει.
Notification