Ειδήσεις Gameplay videos Detroit: Become Human gameplay videos

Detroit: Become Human gameplay videos

Wednesday, 14 Jun 2017  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/d5/d7/quantic-dream-58-1497442072.jpg
 

Detroit: Become Human gameplay videos

Hacking, Identify αντικειμένων και βανδαλισμοί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/17] Κατά την διάρκεια της E3 2017 παρουσιάστηκε και επίσημα το πρώτο gameplay video του Detroit: Become Human.

Κατα την διάρκειά του, ελέγχοντας τον Marcus, έχετε ως στόχο να σώσετε έναν όμηρο από ένα ανδροειδές. Θυμίζουμε ότι ο Marcus σε κάποιο σημείο του σεναρίου ξεκινάει μια επανάσταση παίρνοντας ανδροειδή με το μέρος του, αφού πρώτα τα ενεργοποιήσει. Τα ανδροειδή μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με τους ανθρώπους.

Στο παιχνίδι θα έχετε μία στοιχειώδη αλληλεπίδραση με τον χώρο και θα μπορείτε να τον εξερευνήσετε όσο επιθυμείτε, ενώ οι πράξεις σας θα έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε την κατάσταση των ανθρώπων γύρω σας, το κατά πόσο είναι άρρωστοι, τραυματίες ή νεκροί και ποια σημεία του σώματός τους έχουν πληγεί, αλλά επιπλέον να δείτε μέχρι και αναπαράσταση του πως πέθαναν.

Κατά τα άλλα, σας αφήνουμε να απολαύσετε την σκηνή στο φινάλε του βίντεο, διότι την είδαμε και ως teaser στην προηγούμενη E3 και πλέον θα μάθουμε ακριβώς τι συμβαίνει.

[UPDATE: 14/6/17]  Ο game designer David Cage της Quantic Dream, παρουσίασε στην E3 2017 ένα νέο gameplay video για το Detroit: Become Human.

Κατά την διάρκειά του είδαμε ορισμένους από τους μηχανισμούς του identify που θα πραγματοποιείτε σε αντικείμενα. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να ανιχνεύσετε το αν υπάρχει συναγερμός ή όχι σε ένα κτίριο, τα speializations των άλλων ανδροειδών (σε τι ειδικευόνται) κ.ο.κ. Όπως θα παρατηρήσετε, υπάρχουν τα κλασικά quick-time events στο gameplay και δεν αποκλείεται οι επιλογές σας σε άλλο ένα παιχνίδι της Quantic Dream να είναι περιορισμένες. Πάντως, θα μπορείτε να κάνετε hack τερματικά, να σημαδέψετε σημεία και γενικά να συμμετάσχετε σε πράξεις βίας ενάντια στους ανθρώπους, λαμβάνοντας μέρος στον επαναστατικό αγώνα των androids. Οι πράξεις σας θα έχουν για άλλη μια φορά αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας, πράγμα που σημαίνει και εναλλακτικά φινάλε.

Διαβάστε περισσότερα για το Detroit: Become Human και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Το δημιούργημα της Quantic Dream θα κυκλοφορήσει για PS4. Δείτε αναλυτικά όλη την συνέντευξη τύπου της Sony στην E3 2017.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification