Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Starlink: Battle for Atlas

Παίζουμε Starlink: Battle for Atlas

Monday, 24 Sep 2018  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/f9/15/starfox-100-1537817553.jpg
 

Παίζουμε Starlink: Battle for Atlas

Όταν τα παιχνίδια συναντάνε τα video games.

Αρκετές φορές στο παρελθόν εταιρείες ανάπτυξης έχουν καταφέρει να ενώσουν τα παιχνίδια με τα video games (toys-to-life), κυρίως μέσω Augmented Reality τεχνολογιών ή με άλλους τρόπους, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Skylanders.

Το Starlink: Battle for Atlas της Ubisoft έχει αρκετά πρωτότυπα στοιχεία. Στο παιχνίδι ενώνετε πιλότους, αεροσκάφη και όπλα αεροσκαφών μεταξύ τους και συνθέτετε το αεροσκάφος σας, το οποίο αλλάζει κάθε φορά μέσα στο παιχνίδι live, ανάλογα με τα κομμάτια που προσθαφαιρείτε!

Μπορείτε για παράδειγμα να βάλετε για πιλότο έναν ήρωα (από τους 10 διαθέσιμους) που ειδικεύεται στο stealth ή που χρησιμοποιεί ασπίδα για να αποφεύγει πυρά εχθρών και να δώσετε στο αεροσκάφος σας τα αντίστοιχα abilities. Αντίστοιχα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αεροσκάφη που σας δίνουν καλύτερο armor, καλύτερα πυρά κ.ο.κ. Όσο για τα μέρη των αεροσκαφών, στο αριστερό και το δεξί άκρο τους μπορείτε να προσθέσετε όπλα ή επεκτάσεις όπλων (ακόμα και περισσότερα από ένα σε κάθε μεριά). Βέβαια όσο περισσότερα όπλα έχετε τόσο επιβαρύνετε την κατανάλωτη ενέργειας από το αεροσκάφος σας η οποία αδειάζει μέσα στη μάχη.

Δείτε το σχετικό gameplay video.

Τα αδύναμα σημεία του Starlink: Battle for Atlas είναι τα γραφικά του και γενικά το endgame περιεχόμενό του. Καθότι δεν υποστηρίζει online multiplayer, δεν υπάρχει η επιθυμητή αλληλεπίδραση που θα είχατε σε ένα αντίστοιχο Combat Flight Simulator. Πάντως τα αεροσκάφη, τους οδηγούς και τα όπλα μπορείτε να τα αγοράσετε οποιαδήποτε στιγμή, ενώ έχουν και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα για το Starlink: Battle for Atlas και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification