Ειδήσεις Gameplay videos Παίζουμε Death Stranding

Παίζουμε Death Stranding

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Gameplay videos | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5f/70/c4/death-stranding-kojima-news-89-1574106756.jpg
 

Παίζουμε Death Stranding

Δείτε το τετράωρο live μας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/11/19] Στο αποψινό μας livestream στις 22:00 θα παίξουμε το νέο Stealth game του Hideo Kojima. Το πολυαναμενόμενο Death Stranding.

Το livestream, πλέον σε 1080p HD, θα μεταδοθεί πλήρως στα ελληνικά, καθώς θα ενεργοποιήσουμε το ελληνικό voice acting, αλλά και τους ελληνικούς υπότιτλους. Συντονιστείτε στο www.YouTube.com/Gameworldgr.

[UPDATE: 20/11/19 - Δείτε το livestream] Το gameplay video μας για το Death Stranding κράτησε τέσσερις ώρες! Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification