Knack 2 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Knack 2 gameplay videos

Knack 2 gameplay videos

Νέο co-op βίντεο διάρκειας 20 λεπτών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/17] Στα πλαίσια της Ε3 2017, o Geoff Keighley φιλοξένησε τον Mark Cerny, σχεδιαστή του PS4, ο οποίος παρουσίασε το gameplay video του Knack 2.

Όπως θα παρατηρήσετε, έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στον τομέα των γραφικών, ενώ εκ πρώτης όψεως παρατηρούμε ότι η Sony πιθανόν να δώσει περισσότερη βάση στο Action στοιχείο. Πέρα από την υποστήριξη Co-op και την μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντα, έχει δοθεί μεγάλη βάση στην απεικόνιση των δυνάμεων του χαρακτήρα σας, με πολλά και διάφορα στυλ ειδικών επιθέσεων, αλλά και νέες δυνάμεις.

Είδαμε ότι υπάρχουν κανόνια, turrets, πλατφόρμες για να προσπεράσετε και διάφοροι γρίφοι που απαιτούν αλληλεπίδραση με το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 13/6/17 - 05:30] Λίγο μετά την συνέντευξη τύπου της, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα και αυτό το gameplay trailer για το Knack.

[UPDATE 2: 15/6/17 - Co-op gameplay] Στην E3 2017 η Sony παρουσίασε ένα live Co-op gameplay video του Knack.

Δείτε τους δύο χαρακτήρες να συνεργάζονται και να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, να σκαρφαλώνουν σε zip lines και να αντιμετωπίζουν bosses.

[UPDATE 3: 30/7/17 - Gameplay video με νέους εχθρούς] Σε εκδήλωσή της στο Χονγκ Κονγκ η Sony παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το PS4 exclusive Knack 2. Σε αυτό θα δείτε νέους εχθρούς, καθώς και co-op quick time events



[UPDATE 4: 25/8/17 - Νέο co-op gameplay video] Νέο εικοσάλεπτο co-op gameplay video του Knack 2 παρουσίασε η Sony.

Το νέο gameplay video του Knack 2 εστιάζει στην co-op εμπειρία δύο παικτών. Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, το Knack 2 αλλάζει εντυπωσιακά όσον αφορά το campaign που συμμετέχουν δύο παίκτες, αφού μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν συνδυαστικές επιθέσεις και νέες ικανότητες για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους.



Όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, το Knack 2 τοποθετείται έναν χρόνο μετά από την πλοκή του πρώτου τίτλου όπου οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν  πως η γενέτειρα του Knack έχει καταστραφεί. Ο ίδιος μαζί με τους φίλους του θα συνεργαστούν για να νικήσουν τους εχθρούς που στέκονται εμπόδιο στην σωτηρία της πόλης.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Knack 2 και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification