Παίζουμε το Assassin's Creed Odyssey στην Gamescom

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το Assassin's Creed Odyssey στην Gamescom

Παίζουμε το Assassin's Creed Odyssey στην Gamescom

Αποστολές στη Λέσβο και στη Χίο.

Μετά την E3 είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε για δεύτερη φορά το Assassin's Creed Odyssey, πλέον εντός ευρωπαϊκού εδάφους.

Δοκιμάσαμε το νέο Action-Adventure/RPG της Ubisoft στην Gamescom και απολαύσαμε δύο ακόμη αποστολές στην Αρχαία Ελλάδα όπου και διεξάγεται το σενάριο. Συγκεκριμένα, βρεθήκαμε στη Λέσβο και στη Χίο. Δείτε την εμπειρία μας:

Διαβάστε τι θα υπάρχει από την Αρχαία Ελλάδα στο παιχνίδι και ποιους Αρχαίους Έλληνες θα συναντήσετε.

Δείτε το αναλυτικό preview μας για το Assassin's Creed Odyssey που περιέχει και το αρχικό μας βίντεο από την E3 και τον χάρτη του Assassin's Creed Odyssey με την Ελλάδα και τις Collector's Editions.

Το Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Συζητήστε περισσότερα για την ελληνική περιπέτεια της Ubisoft σε αυτό το forum topic

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 29/08/2018 19:56
Χαχαχα το μαλάκα πάει συννεφο. τόσο πολύ αρχαίο είναι τελικά :lol: κατά τα άλλα κάλο το βλέπω, ωραία γραφικά, ωραίο Menu με skils.
Notification