Ειδήσεις Retro Stadium Events: Αντίτυπο πουλήθηκε online για 36.490 ευρώ

Stadium Events: Αντίτυπο πουλήθηκε online για 36.490 ευρώ

Thursday, 20 Jul 2017  | in Retro | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/4b/51/stadium-events-sold-for-a-very-big-amount-of-money-17-1500546124.jpg
 

Stadium Events: Αντίτυπο πουλήθηκε online για 36.490 ευρώ

Η τρίτη περίπτωση πώλησης του υπερ-σπάνιου NES τίτλου από το 2010.

Το Stadium Events κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για NES το 1987 και περιλάμβανε το Family Fun Fitness mat, ανάγοντάς το σε ένα από τα πρώτα video games φυσικής άσκησης. Ο αγνώστων λοιπών στοιχείων πωλητής σκόπευε να πουλήσει ένα σφραγισμένο αντίτυπο στο eBay, αλλά ο νικητής της δημοπρασίας φέρεται να μην ήθελε να πληρώσει. Τότε ο πωλητής ήρθε σε επικοινωνία με έναν επίσης αγνώστων στοιχείων “σοβαρό αγοραστή”, ο οποίος του πλήρωσε το τεράστιο ποσό των 36.490 ευρώ για να αποκτήσει το υπερ-σπάνιο NES game.

Δεν είναι η πρώτη περίπτωση που αντίτυπο του Stadium Events πωλείται σε τέτοιο εύρος τιμών. Είναι ήδη εξαιρετικά σπάνιος τίτλος και σίγουρα όταν η κασέτα είναι σφραγισμένη στο κουτί της αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Το 2010 πουλήθηκε ένα ακόμα σφραγισμένο αντίτυπο για 30.500 ευρώ και το 2015 άλλο ένα για 35.900 ευρώ. 

Την απάντηση στο ποιοι έχουν σφραγισμένα αντίτυπα του Stadium Events την έδωσε ο πωλητής της δημοπρασίας του 2015, ο οποίος είπε πως απέκτησε το αντίτυπό του ως εργαζόμενος στη Nintendo και αποφάσισε να τo πουλήσει όταν έμαθε την αξία του.

Διαβάστε επίσης για την πιθανότητα επανακυκλοφορίας κλασικών games από τη Nintendo και συζητήστε για αυτή στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification