Ειδήσεις Retro Το Puzzle Bobble στα κινητά

Το Puzzle Bobble στα κινητά

Thursday, 24 Aug 2017  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/2d/de/puzzle-bobble-39-1503565481.jpg
 

Το Puzzle Bobble στα κινητά

Ανακοινώθηκε από την Taito.

Η ιστορική Taito ανακοίνωσε τον ερχομό του Puzzle Bobble για smartphones.

Το Puzzle Bobble αποτέλεσε ένα από τα πρώτα spin-offs της gaming βιομηχανίας και συγκεκριμένα του Bubble Bobble, αλλά σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα Arcade. Παιζόταν από 1 ή 2 παίκτες και...όσοι το προλάβαμε θυμόμαστε ότι ήταν ακόμα και τρόπος για να κάνεις καμάκι τότε στα κοριτσάκια (αν ήσουν καλός τουλάχιστον).

Το νέο Puzzle Bobble Journey, όπως ονομάζεται, θα διαθέτει 270 levels, αλλά και easy mode, το οποίο θα σας δείχνει την πορεία της φούσκας.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη σε Android και iOS στην τιμή των 5,5 ευρώ. Αν αναλογιστούμε τις τιμές της αγοράς τότε μάλλον η Taito θα έπρεπε να πάει στο free-to-play μοντέλο. Υπάρχει άλλωστε και η δωρεάν λύση του Bubble Puzzle.

Συζητήστε για το Puzzle Bobble σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification