Ειδήσεις Retro RetroMania Wrestling

RetroMania Wrestling

Monday, 18 Nov 2019  | in Retro | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σκλιβάνος  
Γιάννης Σκλιβάνος

Γιάννης Σκλιβάνος  

"Donde esta la biblioteca"
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/63/2b/Retromania-Wrestling-100-1574100061.jpg
 

RetroMania Wrestling

Το κλασικό Arcade Wrestling WWF WrestleFest θα αποκτήσει sequel.

Αν δεν έχετε ακουστά το RetroMania Wrestling, σας πληροφορούμε πως πλέον είναι το επίσημο sequel του αγαπητού παιχνιδιού arcade του 1991, WWF WrestleFest.

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι όσον αφορά τις άδειες δεν σχετίζεται με τα WWE και WWF. Παρόλα αυτά, μετά την απόκτησή του από την Ιαπωνική Technos, το WWF WrestleFest παραμένει πνευματική ιδιοκτησία της Arc System Works. Οι τελευταία παραχώρησε την άδεια στην Retrosoft Studios, η οποία ξεκίνησε την ανάπτυξη του RetroMania Wrestling πέρυσι, αποκαλώντας το πνευματικό διάδοχο στο κλασσικό διαμάντι του 1991.
 
Το WWF WrestleFest έβαζε τους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα από 12 πραγματικούς παλαιστές. Το sequel θα περιλαμβάνει τους Nick Aldis, Tommy Dreamer, Johnny Retro, Zack Sabre Jr., Colt Cabana, Austin Idol, the Blue Meanie, Stevie Richards και Hollywood Nova, όλοι εκ των οποίων είχαν πάρε-δώσε με τα ECW και WWE μέχρι και πριν από περίπου δέκα χρόνια. Επίσης, το παρόν τους στο παιχνίδι θα δώσουν οι Road Warrior Hawk και Road Warrior Animal, το γνωστό NWA tag team που μετακόμισε στο WWF στις αρχές της δεκαετίας και αποτελούσαν boss fight στο αυθεντικό παιχνίδι.
 
 
Τέλος, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρίες περιλαμβάνει τα δικαιώματα για το lineup του Mat Mania του 1985, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το παιχνίδι στους Insane Warrior, Karate Fighter, Coco Savage και The Pirania. Η εταιρεία ανάπτυξης ισχυρίζεται πως το roster του Mat Mania θα κάνει την εμφάνισή του στο story mode του παιχνιδιού ενώ οι μαχητές του θα είναι στη διάθεση των παικτών κάποια στιγμή αργότερα μέσω DLC.
 
Η Retrosoft Studios ευελπιστεί σε κυκλοφορία του RetroMania Wrestling για PC, PS4, Xbox One και Switch μέσα στο 2020.
 
Συζητήστε για το Retromania Wrestling στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification