Ειδήσεις Retro Ντοκιμαντέρ Arcade Dreams

Ντοκιμαντέρ Arcade Dreams

Thursday, 05 Nov 2020  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/2a/84/arcade-dreams-series-62-1603655311.jpg
 

Ντοκιμαντέρ Arcade Dreams

Θα αναλύσει 100 χρόνια ιστορίας σε Arcade games και φλιπεράκια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/10/20] Το ντοκιμαντέρ Arcade Dreams θα αναλύσει έναν αιώνα ιστορίας Arcade μηχανημάτων, η οποία ξεκίνησε με τα φλιπεράκια και συνεχίστηκε με τα video games τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν τις δεκαετίες του '50 και του '60.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 και αναζητά χρηματοδότηση στο Kickstarter. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Rock Steady Media. Θα ξεκινήσει να αναλύει τα πρώτα στάδια των games και θα φτάσει μέχρι και το σήμερα. Σκηνοθέτης είναι το Zach Weddington, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχει ήδη καταγράψει εκατοντάδες ώρες συνεντεύξεων σε βίντεο, με θρύλους, όπως οι Gary Stern του Stern Pinball και Eugene Jarvis, τον εφευρέτη των Twin-Stick Shooters (όπως το Robotron 2084), με την εταιρεία του, Raw Thrills, να έχει κατασκευάσει αναρίθμητα Arcade.

Τα games και τα arcade μηχανήματα που θα υπάρχουν στη σειρά θα είναι πάρα πολλά, αλλά φυσικά ξεχωρίζουν το Duck Hunt του NES, το Spacewar! που ήταν το πρώτο επίσημο video game, το Out Run που ήταν το πρώτο 3D Arcade Racing, το Street Fighter που αποτέλεσε το πρώτο ιστορικό 2D Fighting που άφησε εποχή, το Space Invaders που επίσης μεγάλωσε πολλές γενιές και βέβαια τα πιο μοντέρνα games και pinball.

Το Arcade Dreams έχει ξεκινήσει Kickstarter δύο μηνών με στόχο τα 95.000 δολάρια. Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 15.000 δολάρια. Πέρα από την ψηφιακή και την physical έκδοση της σειράς, τα βραβεία για τους backers περιλαμβάνουν ένα άλμπουμ, ένα αποκλειστικό μίνι ντοκιμαντέρ, pins, μπλούζες και αυτοκόλλητα.

[UPDATE: 5/11/20 - Δεύτερο τρέιλερ] Η Alamo Drafthouse On Demand, πλατφόρμα στην οποία θα προβληθεί το Arcade Dreams, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στις 25 Νοεμβρίου κι όπως θα δείτε θα επικεντρώνεται γύρω από την Midway.

Διαβάστε ακόμη για το Polybius που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε Arcade και συζητήστε για την σειρά Arcade Dreams στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 26/10/2020 07:59
Πιστεύω ότι αυτή τη σειρά δεν θα την χάσει κανένας φαν των arcade. Είναι μακριά ακόμα η κυκλοφορία της αλλά σημειώθηκε να τσεκαριστεί.
Notification