Ειδήσεις Retro Magic Castle: Ένα ακυκλοφόρητο Dungeon Crawler του PS1 στη δημοσιότητα

Magic Castle: Ένα ακυκλοφόρητο Dungeon Crawler του PS1 στη δημοσιότητα

Monday, 04 Jan 2021  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ac/a7/51/magic-castle-91-1609787713.jpg
 

Magic Castle: Ένα ακυκλοφόρητο Dungeon Crawler του PS1 στη δημοσιότητα

Δείτε το και κατεβάστε το.

Η εταιρεία ανάπτυξης KAIGA είχε στα σκαριά για το PS1 ένα Dungeon Crawler με την ονομασία Magic Castle, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η ανάπτυξή του ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα Ιαπώνων developers στα τέλη της δεκαετίας του '90. Για το development χρησιμοποίησαν το Net Yaroze. Πέρασαν μήνες για να το αναπτύξουν και το έδειξαν σε πολλούς publishers, μεταξύ αυτών και η Sony. Τελικά κανένας publisher δεν θέλησε να το κυκλοφορήσει.

Πλέον, δύο δεκαετίες μετά, το Magic Castle είναι διαθέσιμο για δωρεάν download. Στο παραπάνω βίντεο θα πάρετε μια γεύση από το gameplay του. Το Magic Castle διαθέτει τέσσερις ξεχωριστούς χαρακτήρες και 20 regenerated levels. Μπροστά σας θα σφάξετε αρκετούς εχθρούς και τέρατα και θα βρείτε νέα αντικείμενα και εξοπλισμό.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Οι developers της KAIGA είχαν ως στόχο την κυκλοφορία του παιχνιδιού το 1998. Απλά τότε, μιας και η digital πώληση games δεν υπήρχε στις κονσόλες, χρειαζόταν οπωσδήποτε publisher για να κατασκευάσει τα CD, τα manual και να αναλάβει την διανομή τους στην αγορά. Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Συζητήστε περισσότερα για το Magic Castle στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/01/2021 16:27
Μια πολύ καλή ευκαιρία για να τσεκάρουμε κάτι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Notification