Retro-Bit Super Retro Boy

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Retro-Bit Super Retro Boy

Retro-Bit Super Retro Boy

Αναβαθμισμένο Game Boy με SNES controls.

Η Retro-Bit, γνωστή από τις κονσόλες της RetroDuo και Super Retro Trio, λανσάρει το Super Retro Boy, το οποίο και παρουσίασε στην CES 2017.

Το νέο αυτό φορητό παίζει cartridges από Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advanced, σε μια οθόνη TFT LCD. Τα controls θυμίζουν χειριστήριο SuperNES (το αγαπημένο των περισσότερων fans της Nintendo) με δύο επιπλέον κόκκινα κουμπιά τα οποία χρησιμεύουν ως βοηθητικά bumpers για το Game Boy Advanced.

Ακόμη, το Super Retro Boy διαθέτει προστατευτικό οθόνης και ανθεκτικό σασί που δεν θρυμματίζεται εύκολα. Μέσα του βρίσκεται μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2.500mAh η οποία κρατάει για 10 ώρες. Ευτυχώς γιατί...θυμάστε τις εποχές όπου χρησιμοποιούσαμε αλκαλικές μπαταρίες και τρέχαμε στα περίπτερα για να αγοράσουμε;

Η τιμή του Super Retro Boy ανέρχεται στα 80 δολάρια και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2017. Λογικά θα το βρείτε στο Funstock.co.uk.

Δείτε ακόμη την παρουσίαση της κονσόλας Super Retro Trio.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/01/2017 17:15
Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση φαίνεται υπέροχη και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα που είχαμε μέσα μας για τα παιχνίδια εκείνης της εποχής.
#2 tasgeo (Level 11) 10/01/2017 18:33
Το σημαντικότερο είναι ότι θα υποστηρίζει τα παιχνίδια από όλες τις φορ. κονσόλες game boy αλλά και το ότι θα είναι ανθεκτικό σαν το πρώτο game boy. Θυμάμαι και στο color οταν έβαζες τα παιχνίδια του πρώτου game boy τα έδειχνε εγχρωμα.
Notification