Ataribox και Sega Genesis Flashback: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ataribox και Sega Genesis Flashback: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ataribox και Sega Genesis Flashback: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ημερομηνίες και προδιαγραφές για τις κονσόλες των Sega και Atari!

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/17] Το ενδιαφέρον για τους λάτρεις του retro gaming κορυφώνεται, καθώς οι κονσόλες Sega Genesis και Ataribox θα έρθουν σύντομα στα καταστήματα. Ανακοινώθηκαν επίσης ορισμένες από τις τεχνικές προδιαγραφές και τα games τους.

Καταρχήν οι προπαραγγελίες των δύο κονσολών θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουλίου στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα. Το πότε θα αρχίσουν να αποστέλλονται δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο υπολογίζεται πως όσοι τις προπαραγγείλετε θα τις έχετε μέσα στο φθινόπωρο του 2017. Το κόστος θα μαθευτεί στα τέλη Ιουλίου.

Sega Genesis Flashback
Σε αντίθεση με τα NES Classic Mini και SNES Classic Mini της Nintendo, οι δύο κονσόλες θα έχουν εγκατεστημένο ένα πλήθος από games! Το Sega Mega Drive Flashback (ή Sega Genesis Flashback) θα έχει 85 games προεγκατεστημένα, όπως τα Sonic & Knuckles, Mortal Kombat II και 3, Phantasy Star II και Comix Zone. Η κονσόλα θα διαθέτει HDMI output σε 720p ανάλυση, δύο χειριστήρια, δύο θύρες για να προσθέσετε προαιρετικά κάποια ασύρματα χειριστήρια και δυνατότητα για Save, Pause και Rewind για κάθε παιχνίδι.

Δείτε την πλήρη λίστα των games.

Atari Flashback 8 Gold
Η νέα κονσόλα της Atari θα έχει 120 games, στα οποία συγκαταλέγονται τα Space Invaders, Kaboom, Centipede και πολλά άλλα ακόμη. Η κονσόλα θα έχει επίσης HDMI θύρα και θα βγάζει στα 720p, δύο χειριστήρια στο στυλ του Atari 2600, δύο θύρες legacy controller και δυνατότητα για Save, Pause και Rewind.

Δείτε την πλήρη λίστα των games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξουν διάφορες εκδόσεις των δύο παραπάνω κονσολών, καθώς οι Sega και Atari σκέφτονται να κυκλοφορήσουν ακόμη και φορητές εκδόσεις. Ένα site στο οποίο θα πωλούνται σίγουρα είναι το Atgames.net, που αποκάλυψε πρώτο τα παραπάνω στοιχεία. Αναμένεται να δούμε τι θα ισχύσει με τα ελληνικά καταστήματα.

[UPDATE: 26/7/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Οι κονσόλες Sega Genesis Flashback και Atari Flashback 8 Gold θα κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν το SNES Classic της Nintendo.

Το κόστος τους υπολογίζεται σε 80 δολάρια η καθεμία. Δείτε πιο πάνω στην αρχική δημοσίευση τα games που θα περιλαμβάνουν.

Επίσης δείτε πως θα τις αποκτήσετε.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Ataribox και το Sega Mega Drive Flashback και συζητήστε περισσότερα για το Ataribox στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 18/07/2017 09:10
Το Atari σκέφτομαι να το πάρω για τους γονείς μου, έχουμε ακόμα το 2600 αλλά δεν λειτουργεί
#2 +1 supermario644ever (Level 20) 18/07/2017 16:00
Χαρούμενα τα νέα.Ανυπομονώ την κυκλοφορία τους.
#3 Asxetoss (Level 19) 18/07/2017 17:04
Αναμονη λοιπόν για περισσότερες λεπτομέριες, πιο πολύ θα έλεγα με ενδιαφέρει το atari αλλα αν ειναι νορμάλ οι τιμες μπορει να πάρω και τα 2.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 18/07/2017 17:10
Αγοράστε άφοβα.Το περιμένει πολύς κόσμος.
#5 andkan (Level 10) 30/07/2017 18:08
ανυπομονω να βγει να το λιωσω
#6 Adam_Pap (Level 18) 07/08/2017 15:48
Κ τα δυο καλοδεχουμενα.. .αλλα μακαρι να βγαινανε κ αλλα!!!