Ειδήσεις Retro Tetris Effect: Δωρεάν demo το σαββατοκύριακο στο PS4

Tetris Effect: Δωρεάν demo το σαββατοκύριακο στο PS4

Thursday, 07 Feb 2019  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1b/e8/12/c-rtB-dln30-96-1549567101.jpg
 

Tetris Effect: Δωρεάν demo το σαββατοκύριακο στο PS4

Δίνεται ευκαιρία σε όσους δεν το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Το Σαββατοκυριακο 9-10/2, όσοι είστε κάτοχοι PS4, θα σας δωθεί η ευκαιρία να παίξετε το Tetris Effect, παιχνίδι που επιλέχθηκε από το Eurogamer.net ως το παιχνίδι της χρονιάς και να απολαύσετε την εξελιγμένη έκδοση του παιχνιδιού, το οποίο αρκετοί έχουν περάσει πολλές ώρες παίζοντας.

Στη διάρκεια του δωρεάν demo, έχετε πρόσβαση σε 3 επίπεδα από την κύρια σειρά 27 επιπέδων του campaign και 2 από τα Effect Modes( Marathon Mode, Mystery Mode). Το συγκεκριμένο demo μοιάζει πολύ με το demo που είχε κυκλοφορήσει πριν την κυκλοφορία του Tetris Effect.

Το demo θα μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Playstation Store και είναι διαθέσιμο σε 2D (με ενεργή την επιλογή του 4K και HDR Support στο PS4 Pro).

Η Enhance σας ενημερώνει ότι το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση Internet, αλλά αυτός ο περιορισμός δεν αναφέρεται στη διάρκεια που εκτυλίσσεται το παιχνίδι.

Διαβάστε για το Tetris Effect και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification