Ειδήσεις Retro Capcom Home Arcade

Capcom Home Arcade

Tuesday, 16 Apr 2019  | in Retro | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/95/3d/7c/capcom-home-arcade-mini-console-stick-63-1555450843.jpg
 

Capcom Home Arcade

Ανακοινώθηκε μαζί με τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/4/19] Νωρίτερα σήμερα η Capcom έκανε μια δημοσίευση στο Twitter όπου έλεγε "Here comes a new challenger" ενόψει μιας ανακοίνωσης που θα κάνει αύριο.

Διάφορες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στο internet, με την πιο ισχύουσα να μιλά για κάποιο επερχόμενο Alien vs Predator, μιας και αναφέρονται τα αντίστοιχα trademarks στο τέλος του βίντεο και η Capcom είχε φτιάξει ένα αντίστοιχο arcade.

 Ωστόσο, το Νintendo Life αναφέρει πως επικοινώνησε με πηγή μέσα από την Capcom και ενημερώθηκε ότι πρόκειται για ένα διπλό arcade stick που θα συνδέεται σε τηλεόραση και θα περιέχει κλασικά games στην μνήμη του. Σύμφωνα με την πηγή, η τιμή του θα κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα (περίπου στα 200 ευρώ).

[UPDATE: 18/4/19 - Capcom Home Arcade] Μετά την επιτυχία των mini κονσολών της Nintendo, η Capcom φέρνει τη δική της εκδοχή στην αγορά με το Capcom Home Arcade.

To τεράστιο arcade stick έχει το σχήμα του logo της Capcom και σας επιτρέπει να απολαύσετε 16 κλασικά games των 90s, στην τιμή των 200 ευρώ. Η συλλογή των games που του περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα CPS1 και CPS2 games, αλλά δυστυχώς δεν επεκτείνεται και στα CPS3, όπως το Street Fighter 3: Third Strike.

Η λίστα των games έχει ως εξής:

1) 1944: The Loop Master
2) Alien vs Predator
3) Armored Warriors
4) Capcom Sports Club
5) Captain Commando
6) Cyberbots: Fullmetal Madness
7) Darkstalkers: The Night Warriors
8) Eco Fighters
9) Final Fight
10) Ghouls ‘n Ghosts
11) Giga Wing
12) Street Fighter II: Hyper Fighting
13) Mega Man: The Power Battle
14) Progear
15) Strider
16) Super Puzzle Fighter II Turbo

Η mini arcade κονσόλα της Capcom έχει να επιδείξει αριστοτεχνικό emulation από την FBAlpha και υποστήριξη Wi-Fi για να πάρετε μέρος στα παγκόσμια leaderboards. Συνδέεται κατευθείαν στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI και τροφοδοτείται από ένα Micro USB.
Το Capcom Home Arcade κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου.

Δείτε την παρουσίασή μας για το Double Arcade Pro Fighting Stick και συζητήστε για το Capcom Home Arcade σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification