Super Mario 64: Ο Luigi βρέθηκε 25 χρόνια μετά, με data mining

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Super Mario 64: Ο Luigi βρέθηκε 25 χρόνια μετά, με data mining

Super Mario 64: Ο Luigi βρέθηκε 25 χρόνια μετά, με data mining

Πληροφορίες και για τον Yoshi.

Σύμφωνα με διαρροή του κώδικα του Super Mario 64, του θρυλικού 3D Platform του Nintendo 64, η Nintendo είχε ενσωματώσει στο παιχνίδι το μοντέλο του Luigi, ο οποίος δυστυχώς δεν έκανε ποτέ την εμφάνισή του στο παιχνίδι.

Το αποκλειστικά single-player game, είχε ως easter egg τον Yoshi, τον οποίο συναντούσατε όταν συγκεντρώνατε και τα 120 αστέρια από όλα τα levels του παιχνιδιού. Τι κι αν πέρασαν 25 χρόνια; Έστω και αργά, χαιρόμαστε που μάθαμε ότι ο Luigi θα μπορούσε να υπάρξει στο παιχνίδι. Ο αδερφός του Mario υπήρχε μέχρι στιγμής μόνο μέσω mod, το οποίο μπορείτε να δείτε σε φωτογραφία.

Ο Shigeru Miyamoto παραδέχτηκε ότι ο Luigi επρόκειτο να μπει στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έγινε λόγω περιορισμένης χωρητικότητας στο cartridge. Επίσης, ο Yoshi δεν είχε καν την δική του αποστολή και έκανε μία cameo εμφάνιση, γιατί ένα level για το οποίο είχε σχεδιαστεί, τελικά δεν υλοποιήθηκε όπως το ήθελε η ομάδα. Για να μην χαραμιστεί ωστόσο το μοντέλο του Yoshi, γι' αυτό και προστέθηκε στην 100% ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Βέβαια όταν τον είδαμε να πετάει και να φεύγει δυστυχώς κλάψαμε. Θα μπορούσαν έστω να μας τον αφήσουν να τον καβαλήσουμε και να κάνουμε βόλτες στο κάστρο, έστω εκτός των levels.

Δείτε έναν YouTuber να παίζει Super Mario 64 με τραμπολίνο.

Διαβάστε το review του Super Mario 64 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.