60 χρόνια Sega και ανακοίνωση του Game Gear Micro

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
60 χρόνια Sega και ανακοίνωση του Game Gear Micro

60 χρόνια Sega και ανακοίνωση του Game Gear Micro

Έρχεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις.

Η Sega γιορτάζει την 60η επέτειό της και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα μικρή κονσόλα με την ονομασία Game Gear Micro. Το Game Gear Micro θα είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο στην Ιαπωνία και θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου. Προς το παρών δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για την κυκλοφορία της κονσόλας στην δύση.

Η κονσόλα Game Gear Micro έρχεται με τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές και κάθε παραλλαγή θα διαθέτει τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια η καθεμία. Αυτό σημαίνει ότι αν θελήσετε να έχετε ολόκληρη την συλλογή θα πρέπει να αποκτήσετε και τις τέσσερις παραλλαγές.

Η μαύρη έκδοση της κονσόλας Game Gear Micro θα διαθέτει το Sonic the Hedgehog, Puyo Puyotsu, Outrun και Royal Stone. Η κίτρινη έκδοση θα διαθέτει τα Shining Force Special, Nazo Puyo: Arle no Roux και ένα Puzzle RPG. Η κόκκινη έκδοση θα περιέχει δύο games της Megami Tensei μαζί με τα Shinobi και Columns, ενώ η τελευταία έκδοση θα διαθέτει τα Sonic and Tails, Baku Baku Animal, Sylvan Tail και Gunstar Heroes. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Η οθόνη της κονσόλας θα έχει μέγεθος μόνο μιας ίντσας, ενώ θα μπορείτε να παίξετε με την Game Gear Micro έως και 3 ώρες χρησιμοποιώντας δύο μπαταρίες ΑΑΑ. Η αρχική τιμή που θα κυκλοφορήσει η κονσόλα φαίνεται να είναι στα 4980 γεν ή αλλιώς στα 41 ευρώ.

Διαβάστε για τον Θεατή του MenofStyle: "Κάψιμο στο Sega με Super Mario" και συζητήστε περισσότερα για την Sega και τα games της στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification